Wonderful Indonesia!

Indonesië

Wilt u een reis op maat door Indonesië laten samenstellen? Original Asia is een maatwerkspecialist die u hier graag bij helpt. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van droomreizen naar Indonesië. Door de diversiteit en overweldigende schoonheid is Indonesië al jaren een van onze favoriete bestemmingen.

Laat een onvergetelijke reis op maat samenstellen naar het prachtige Indonesië

Indonesië bestaat uit duizenden eilanden en is daarmee ’s werelds grootste eilandenrijk. Deze vulkanische archipel loopt van Sumatra in het westen tot Papoea in het uiterste oosten. Dit is een totale afstand van meer dan 5.000 kilometer. Dit maakt Indonesië dan ook uitermate geschikt voor een reis op maat, aangezien er genoeg eilanden zijn die u kunt bezoeken. De bekendste eilanden zijn Java, Sumatra en natuurlijk het Godeneiland Bali. Daarnaast zijn ook Lombok, de Gili-eilanden, het fascinerende Tanah Toraja op Sulawesi en het ongerepte Flores in de Kleine Soenda Eilanden erg populair. Maak kennis met dit onvergetelijke eilandenrijk door een reis op maat door Indonesië te laten samenstellen.

Profiteer van de vele mogelijkheden

Wilt u ongerept eilandhoppen of is een luxe rondreis door Bali en Nusa Lembongan meer wat u zoekt? Of maakt u liever een rondreis door Bali en de Gili-eilanden? Wij maken het graag voor u mogelijk. Bespreek uw wensen voor een reis op maat naar Indonesië een laat uw droomreis door ons samenstellen. Wij voorzien u geheel vrijblijvend van een op maat gemaakte offerte, altijd op privébasis en afgestemd op uw wensen. Voor meer informatie of bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons op +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl. Wij helpen u bij het samenstellen van een reis op maat naar Indonesië!

Landinformatie | Praktische informatie

Rondreizen door Indonesië

Hieronder vindt u enkele van onze mooiste, spannendste en meest boeiende privéreizen door de bruisende archipel die Indonesië heet.

Indonesië overzicht

Inspiratie

De mooiste reizen worden een succes door dat ene leuke hotelletje, die bijzondere excursie of dat perfecte restaurant. Bij Original Asia weten we dat als geen ander. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl