Wonderful Indonesia

Indonesië

Indonesië is al jaren één van onze favoriete bestemmingen. Een land met zoveel diversiteit en een overweldigende schoonheid. Indonesië bestaat uit maar liefst ruim 17.000 eilanden en is daarmee 's werelds grootste eilandenrijk. Deze vulkanische archipel loopt van Sumatra in het westen tot Papoea in het uiterste oosten, een totale afstand van meer dan 5.000 kilometer! De bekendste eilanden zijn Java, Sumatra en natuurlijk het godeneiland Bali. Maar denk ook aan Lombok en de Gili Eilanden, het fascinerende Tanah Toraja op het eiland Sulawesi of het ongerepte Flores dat onderdeel is van de Kleine Soenda Eilanden. We laten u graag kennismaken met het dit onvergetelijke eilandenrijk!

Landinformatie | Praktische informatie

Rondreizen door Indonesië

Hieronder vindt u enkele van onze mooiste, spannendste en meest boeiende privéreizen door de bruisende archipel die Indonesië heet.

Indonesië overzicht

Inspiratie

De mooiste reizen worden een succes door dat ene leuke hotelletje, die bijzondere excursie of dat perfecte restaurant. Bij Original Asia weten we dat als geen ander. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl