Wonderful Indonesia

Indonesië

Original Asia is een maatwerkspecialist en biedt de mogelijkheid voor een reis op maat naar Indonesië. Wij hebben jarenlange ervaring in droomreizen naar Indonesië. En dat is niet voor niets! Door de diversiteit en overweldigende schoonheid is Indonesië al jaren een van onze favoriete bestemmingen.

Een onvergetelijke reis op maat naar het prachtige Indonesië!

Indonesië bestaat uit duizenden eilanden en is daarmee ’s werelds grootste eilandenrijk. Deze vulkanische archipel loopt van Sumatra in het westen tot Papoea in het uiterste oosten. Dit is een totale afstand van meer dan 5.000 kilometer! Dit maakt Indonesië dan ook uitermate geschikt voor een reis op maat, aangezien er genoeg eilanden zijn die bezocht kunnen worden! De bekendste eilanden zijn Java, Sumatra en natuurlijk het Godeneiland Bali. Maar ook Lombok, de Gili-eilanden, het fascinerende Tanah Toraja op Sulawesi en het ongerepte Flores in de Kleine Soenda Eilanden zijn erg populair. Original Asia laat u graag kennismaken met dit onvergetelijke eilandenrijk!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wilt u ongerept eilandhoppen of is een luxe rondreis door Bali en Nusa Lembongan meer wat u zoekt? Of maakt u liever een rondreis door Bali en de Gili-eilanden? Wij maken het graag voor u mogelijk. Bespreek uw wensen en plannen voor een reis op maat naar Indonesië met ons. Wij voorzien u dan geheel vrijblijvend van een op maat gemaakte offerte, altijd op privébasis en afgestemd op uw wensen. Voor meer informatie of bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Dit kan door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl. Wij hopen u snel te mogen bijstaan in het plannen van een reis op maat naar Indonesië!

Landinformatie | Praktische informatie

Rondreizen door Indonesië

Hieronder vindt u enkele van onze mooiste, spannendste en meest boeiende privéreizen door de bruisende archipel die Indonesië heet.

Indonesië overzicht

Inspiratie

De mooiste reizen worden een succes door dat ene leuke hotelletje, die bijzondere excursie of dat perfecte restaurant. Bij Original Asia weten we dat als geen ander. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl