Original Sumatra

Natuur / Originals

De 16-dgs rondreis Original Sumatra is onze perfecte rondreis door Sumatra en een ideale mix van natuur, cultuur en tropische stranden!

Uw reis start vanuit Medan en na een bezoek aan deze stad trekt u het oerwoud van het Gunung Leuser National Park in. Hier brengt u een bezoek aan de olifanten van Tangkahan en bij Bukit Lawang gaat u naar het bekende Bohorok Orang-oetan Rehabilitation Center. Hier worden gewonde of verweesde dieren opgevangen en, na te zijn hersteld, weer terug gezet in de vrije natuur. Vervolgens voert de reis Original Sumatra u via Brastagi naar het bekende Toba Meer. Dit prachtige kratermeer is het grootste en diepste meer van Zuidoost-Azië en vooral een prachtige omgeving vol pittoreske dorpjes. De volgende stop is het bergstadje Bukittinggi, gelegen tussen meerdere vulkanen én het hart van de fascinerende Minangkabau-cultuur. U verkent de omgeving en u maakt een fietstocht naar nabijgelegen dorpjes. Hierna reist u verder naar het tropische Cubadak Eiland, een waar ongerept paradijsje, waar u de laatste dagen kunt genieten van een heerlijke strandvakantie!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • De olifanten van Tangkahan
  • De orang-oetans van Bohorok
  • Fietsen naar de vulkaan
  • Het paradijselijke Cubadak Eiland
  • Het immense Toba-meer
  • Trekking door het regenwoud

Programma

Dag 1 Aankomst in Medan

Dag 2 Medan & Tangkahan

Dag 3 De olifanten

Dag 4 Naar Bukit Lawang

Dag 5 Orang-oetans & de jungle

Dag 6 Naar Brastagi

Dag 7 Naar het Toba Meer

Dag 8 Rond het Toba Meer

Dag 9 Naar Sipirok

Dag 10 Passeer de evenaar

Dag 11 De Minangkabau

Dag 12 Fietstocht

Dag 13 Paradijselijk Cubadak

Dag 14 -15Tropisch genieten

Dag 16 Vertrek uit Padang

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Tropisch genieten op het ongerepte Cubadak Eiland!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk