Original Sumatra

Natuur / Originals

Deze 16-daagse rondreis door Sumatra is een ideale mix van natuur, cultuur en tropische stranden. Original Asia biedt rondreizen aan op maat, die dus volledig naar uw wensen aan te passen zijn. Zoekt u een actieve rondreis met avontuurlijke excursies of wilt u liever genieten van luxe en ultiem genieten van een relaxende omgeving? Wij maken het allemaal voor u mogelijk.

Een rondreis door Sumatra met de perfecte balans tussen cultuur en natuur

Hoe kan een rondreis naar Sumatra vormgegeven worden? Wij hebben hiervoor een voorbeeldreis voor u klaar staan. Uw reis start vanuit Medan en na een bezoek aan deze stad, trekt u het oerwoud van het Gunung Leuser National Park in. Hier gaat u naar de olifanten van Tangkahan en vervolgens reist u door naar Bukit Lawang, een dorpje dat bekend staat voor het bezichtigen van de orang-oetans die in de nabije jungle in het wild leven. Na dit bezoek voert de rondreis door Sumatra u naar Brastagi en natuurlijk ontbreekt ook het bekende Toba Meer niet. Dit prachtige kratermeer is het grootste en diepste meer van Zuidoost-Azië en vormt een schitterende achtergrond voor de omliggende pittoreske dorpjes. Vanuit uw verblijf bij het Toba meer reist u door naar bergstadje Bukittinggi, gelegen tussen meerdere vulkanen. Dit stadje vormt het hart van de fascinerende Minangkabau-cultuur. Hier verkent u de omgeving en maakt u een fietstocht naar de omliggende dorpjes. Als laatste stop staat het tropische Cubadak Eiland op het programma, een waar ongerept paradijsje, waar u de laatste dagen van de reis zult doorbrengen.

Een volledige rondreis door Sumatra op maat

Klinkt dit u als muziek in de oren? Is dit de reis die u voor ogen heeft, maar heeft u aanvullende wensen zoals een verlenging, de reis inkorten of juist extra stops en excursies? Geen enkel probleem. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen voor een volledig verzorgde rondreis op maat door Sumatra. Wij sturen u graag een compleet op maat gemaakte offerte toe. Voor meer informatie of bij vragen bereikt u ons door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl. Wij hopen snel aan de slag te mogen met het samenstellen van uw rondreis door Sumatra!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • De olifanten van Tangkahan
  • De orang-oetans van Bohorok
  • Fietsen naar de vulkaan
  • Het paradijselijke Cubadak Eiland
  • Het immense Toba-meer
  • Trekking door het regenwoud

Programma

Dag 1 Aankomst in Medan

Dag 2 Medan & Tangkahan

Dag 3 De olifanten

Dag 4 Naar Bukit Lawang

Dag 5 Orang-oetans & de jungle

Dag 6 Naar Brastagi

Dag 7 Naar het Toba Meer

Dag 8 Rond het Toba Meer

Dag 9 Naar Sipirok

Dag 10 Passeer de evenaar

Dag 11 De Minangkabau

Dag 12 Fietstocht

Dag 13 Paradijselijk Cubadak

Dag 14 -15Tropisch genieten

Dag 16 Vertrek uit Padang

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Tropisch genieten op het ongerepte Cubadak Eiland!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk