Luxe rondreis Indonesië

Luxe reizen

Optimaal genieten doet u met de luxe rondreis door Indonesië. Tijdens deze 20-daagse reis door Java en Bali ontdekt u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. U reist in een luxe minibus met een eigen chauffeur en een gids over het schitterende Java. Daarnaast verblijft u tijdens onze reizen altijd in de meest luxe hotels die Indonesië te bieden heeft. Onderweg ziet u de verschillende kanten van het veelzijdige Java. Van de metropool Jakarta tot een fietstocht door koloniaal Bandung en van de eeuwenoude Borobodur naar de moderne treinreis; met onze luxe reizen door Indonesië ziet u het allemaal!

Wat kunt u verwachten van een luxe rondreis door Indonesië?

Na uw reis door Java gaat de luxe rondreis door Indonesië verder op Bali. Hier wordt u naar Lovina gebracht, dat bekend staat om haar zwarte vulkanische stranden en de grote scholen dolfijnen die hier voor de kust voorkomen. U reist langs de beroemde rijstterrassen van Jatiluwih, de Git Git waterval en de Ulun Danu tempel naar Ubud. Hier bevindt zich het culturele hart van Bali waar u enkele dagen geniet van het echte Bali. U bezoekt de Tanah Lot zeetempel en u sluit de luxe rondreis door Indonesië af met een heerlijke strandvakantie in Sanur. Uiteraard verblijft u ook op Bali in schitterende luxe en boutique hotels. Wanneer u kiest voor een van onze reizen door Indonesië bent u altijd verzekerd van luxe.

Informeer naar de mogelijkheden voor een reis op maat

Wilt u de luxe rondreis door Indonesië aanpassen naar uw wensen? Geen probleem! Wij stellen al onze luxe reizen op maat samen, ook wanneer u naar Indonesië gaat. Bespreek uw wensen en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Bel ons op +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl en wij vertellen u meer over de mogelijkheden.

bekijk kaart

In 't kort

  • Luxe vervoer & verblijf
  • Ontdek Bandung op de fiets
  • De indrukwekkende Borobudur
  • Per trein (1e klasse) door Java
  • De Bromo vulkaan bij zonsopkomst
  • Het plantagegebied van Kalibaru
  • De dolfijnen van Lovina
  • Verken Ubud
  • De mooiste rijstterrassen & tempels
  • Aan het strand van Sanur

Programma

Dag 1 Welkom op Java

Dag 2 Jakarta & Bogor

Dag 3 Tuinen & Theevelden

Dag 4 Fietsen

Dag 5 Per trein

Dag 6 De Borobudur

Dag 7 Naar Yogyakarta

Dag 8 De stad & de tempels

Dag 9 Oostwaarts

Dag 10 Malang

Dag 11 De Bromo

Dag 12 De Plantages

Dag 13 De dolfijnen

Dag 14 De Rijstterrassen

Dag 15 -16Ontdek Ubud

Dag 17 De Tanah Lot tempel

Dag 18 -19Aan het strand

Dag 20 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De bromo vulkaan bij zonsopkomst!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk