Ongerept Eilandhoppen

Original Asia is een maatwerkspecialist in verre reizen en biedt unieke privé-rondreizen aan door Indonesië. Deze 18-daagse privé-rondreis is een prachtig voorbeeld van de vele mogelijkheden voor eilandhoppen door Indonesië. De route voert u naar de mooiste stranden en eilanden van Bali en tegelijkertijd beleeft u ook het beste van de Balinese cultuur en natuur! Wat wilt u nog meer?

Een onvergetelijke privé-rondreis door verschillende eilanden in Indonesië

Deze privé-rondreis langs verschillende eilanden in Indonesië begint met een paar dagen acclimatiseren op het strand van Sanur. Hier kunt u even lekker bijkomen van de vlucht en wennen aan het tijds- en temperatuurverschil. Hierna bezoekt u een traditioneel Balinees erf, waar de gastvrouw u het dagelijks leven van het echt Bali laat zien. De privé-rondreis door Indonesië gaat verder naar het uiterste noordwesten van Bali. In Pemuteran bent u weg uit het massatoerisme en geniet u van de mooiste snorkellocaties. Bij het eiland Menjangan kunt u gaan kajakken of maakt u een tocht door het West-Bali National Park. Via de vulkanen en tempels van het noorden reist u door naar Padangbai in het oosten van Bali. Hier bevindt zich onder andere de Blue Lagoon, ook weer een prachtig strand waar u uitgebreid kunt snorkelen.

U zult zich geen moment vervelen

Vanuit Oost-Bali begint het eilandhoppen in uw privé-rondreis door Indonesië pas écht. U vaart naar het ongerepte Nusa Penida, een ruig en ongerept eiland dat op 35 minuten varen van Bali ligt. Op Nusa Penida komen nog steeds maar vrij weinig toeristen. Geniet hier van de verborgen baaien en het uitzicht op de Indische Oceaan. Vanuit Nusa Penida vaart u vervolgens naar Nusa Lembongan, het kleine maar stuk bekendere zusje van Nusa Penida. U vindt hier dan ook wat meer hotels en restaurants. Zowel Lembongan als Penida staan garant voor het echte eilandgevoel! Verken de eilanden per scooter, maak een boottocht door de mangrovebossen, relax heerlijk aan Dream Beach of geniet van de zonsondergang met uitzicht op Bali. Ook is het mogelijk om te snorkelen met manta’s bij Crystal Bay. U zult zich geen moment vervelen! Vanuit Nusa Lembongan keert u terug naar Bali en hier wordt de reis afgesloten in de badplaats Canggu.

De mogelijkheden voor een privé-rondreis langs verschillende eilanden in Indonesië zijn eindeloos!

Original Asia is een echte maatwerkspecialist en deze voorbeeldreis kan dan ook verder naar wens worden aangepast. Wilt u de reis verlengen of inkorten? Wilt u meer luxe of avontuur toevoegen? Dat is allemaal mogelijk. We nemen graag de wensen en plannen met u door en zorgen dan voor de perfecte maatwerkreis. Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Aan het strand van Sanur en Canggu
  • De mooiste tempels en rijstterrassen
  • Overnachten op een Balinees erf
  • Snorkelen in Pemuteran
  • Ontdek de Blue Lagoon
  • Ongerept Nusa Penida
  • Paradijselijk Lembongan
  • Keuze tussen verblijf in standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 Acclimatiseren

Dag 3 Authentiek Bali

Dag 4 Rijstterrassen & Watervallen

Dag 5 -6Pemuteran

Dag 7 Tempels & Vulkanen

Dag 8 -9Blue Lagoon

Dag 10 Eilandhoppen

Dag 11 -12Ongerept Penida

Dag 13 Verborgen baaien

Dag 14 -15Paradijselijk Lembongan

Dag 16 Terug naar Bali

Dag 17 In Canggu

Dag 18 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Bij de besakih tempel, oost-bali"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk