Ongerept Eilandhoppen

Onze 18-dgs rondreis Ongerept Eilandhoppen voert u naar de mooiste stranden en eilanden van Bali en tegelijkertijd beleeft u ook het beste van de Balinese cultuur en natuur!

Uw reis start met een paar dagen acclimatiseren op het strand van Sanur. Even lekker bijkomen van de vlucht en wennen aan het tijds- en temperatuurverschil. Hierna bezoekt u een traditioneel Balinees erf, waar de gastvrouw u het dagelijks leven van het echte Bali laat zien. De route gaat verder naar het uiterste noordwesten van het eiland. Hier in Pemuteran bent u weg uit het massatoerisme en geniet u van de mooiste snorkellocaties bij Menjangan Island, kunt u gaan kajakken of maakt u een trekking door het West-Bali National Park. Via de vulkanen en tempels van het noorden reist u door naar Padangbai in het oosten van Bali. Hier bevindt u zich onder andere de bij Blue Lagoon, ook weer een prachtig strand waar het uitstekend snorkelen is.

Vanuit Oost-Bali begint het eilandhoppen pas echt: u vaart naar het ongerepte Nusa Penida, een ruig en ongerept eiland dat op 35 minuten varen van Bali ligt. Geniet van de verborgen baaien en het uitzicht op de Indische Oceaan op dit eiland waar nog steeds maar weinig toeristen komen. Vanuit Nusa Penida vaart u naar Nusa Lembongan. Dit is het kleine zusje van Nusa Penida en een stuk bekender. U vindt hier dan ook wat meer hotels en restaurants. Zowel Lembongan als Penida staan garant voor het echte eilandgevoel! Verken de eilanden per scooter, maak een boottocht door de mangrovebossen, heerlijk relaxen aan Dream Beach of geniet van de zonsondergang met uitzicht op Bali, snorkelen met manta’s of bij Crystal Bay. U zult zich geen moment vervelen! Vanuit Nusa Lembongan keert u terug naar Bali en hier wordt de reis afgesloten in Canggu.

Met de rondreis Ongerept Eilandhoppen zijn de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Aan het strand van Sanur en Canggu
  • De mooiste tempels en rijstterrassen
  • Overnachten op een Balinees erf
  • Snorkelen in Pemuteran
  • Ontdek de Blue Lagoon
  • Ongerept Nusa Penida
  • Paradijselijk Lembongan
  • Keuze tussen verblijf in standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 Acclimatiseren

Dag 3 Authentiek Bali

Dag 4 Rijstterrassen & Watervallen

Dag 5 -6Pemuteran

Dag 7 Tempels & Vulkanen

Dag 8 -9Blue Lagoon

Dag 10 Eilandhoppen

Dag 11 -12Ongerept Penida

Dag 13 Verborgen baaien

Dag 14 -15Paradijselijk Lembongan

Dag 16 Terug naar Bali

Dag 17 In Canggu

Dag 18 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Bij de besakih tempel, oost-bali"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk