Van Java tot Lombok

Tijdens deze 20-daagse rondreis reist u over Java, Bali en Lombok. Deze schitterende reis brengt u langs de mooiste plekjes en alle belangrijke bezienswaardigheden van deze eilanden. Zoals bij al onze reizen is ook dit programma nog eenvoudig verder naar wens aan te passen en uit te breiden.

Waar brengt de rondreis door Java, Bali en Lombok u allemaal naar toe?

Uw rondreis door Java, Bali en Lombok start in Yogyakarta. Dit is het culturele hart van Java, gelegen in het midden van het eiland. U bezoekt hier de indrukwekkende Borobudur tempel, het sultanspaleis en het Prambanan tempelcomplex voordat u per trein verder reist naar de Bromo vulkaan. Via de plantages en vulkanen van Oost-Java reist u door naar Bali. Aangekomen op het Godeneiland gaat u naar Lovina en Ubud, om daarna vanuit Candidasa naar de schitterende Gili Eilanden te varen. Deze paradijselijke eilanden liggen voor de kust van Lombok en staan bekend om hun prachtige stranden en rijke onderwaterleven. De volgende stops op het programma zijn de dorpjes Senggigi en Sekotong. Vanuit Lombok vliegt u terug naar Bali waar u de laatste dagen van de reis geniet van een strandvakantie in Sanur.

Informeer naar de mogelijkheden

Deze prachtige rondreis is een ideale kennismaking met Java, Bali en Lombok en kunt u zowel met uw partner als met uw gezin maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Zonsopkomst bij de Borobudur
  • Per trein van Yogya naar Surabaya
  • Zonsopkomst bij de Bromo vulkaan
  • Het plantagegebied van Oost-Java
  • De tropische Gili Eilanden
  • De binnenlanden van Lombok
  • Het ongerepte Sekotong
  • De stranden van Sanur
  • De mooiste plekjes van Bali

Programma

Dag 1 Aankomst in Yogyakarta

Dag 2 De Borobudur

Dag 3 De Prambanan

Dag 4 Yogyakarta

Dag 5 Per trein

Dag 6 De Bromo

Dag 7 Naar Bali

Dag 8 Rijstterrassen & Apenbossen

Dag 9 Luieren of niet?

Dag 10 Ontdek Oost-Bali

Dag 11 Naar de Gili's

Dag 12 Gili Trawangan

Dag 13 Naar Senggigi

Dag 14 Sedang Gile

Dag 15 Naar Sekotong

Dag 16 Snorkelen of relaxen?

Dag 17 Terug naar Bali

Dag 18 -19Sanur

Dag 20 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De zonsopkomst bij de Bromo vulkaan is één van de hoogtepunten van de reis."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk