Familiereis door Indonesië

Gezinsreizen

Onze familiereis door Indonesië is de perfecte rondreis voor jong en oud en vormt een prachtige kennismaking met Indonesië. De route voert u van Jakarta over Java naar Bali. De accommodaties tijdens de gezinsreis zijn zoveel mogelijk luxe hotels met familiekamers, zodat u tijdens uw rondreis door Indonesië met uw kinderen in één kamer verblijft. De reis heeft een rustig tempo en is daarom ideaal als gezinsvakantie naar Indonesië.

Hoe wordt een familiereis door Indonesië vormgegeven?

Uw gezinsvakantie door Indonesië begint in Jakarta. U verkent samen met een privégids de mooiste plekjes, zoals het Taman Mini Park en de oude haven Sunda Kelapa. Vervolgens reist u naar Bogor, waar u de lokale dierentuin bezoekt om daarna naar het Javaanse platteland te gaan. Hier maakt u tijdens uw gezinsvakantie kennis met het echte Indonesië. In Bandung gaat u naar een voorstelling van een muziekschool voor kinderen. Uw rondreis door Indonesië samen met uw kinderen gaat vervolgens verder, wanneer u de bekende treinroute van Bandung naar Yogyakarta maakt. Vanuit deze stad, ook wel ‘het cultureel hart’ van Java genoemd, bezoekt u de beroemde Borobudur. Hierna reist u door naar het oosten met een bezoek aan de waterval van Tawangmangu, het plantagegebied en natuurlijk de indrukwekkende Bromo vulkaan. Hiervandaan gaat de familiereis door Indonesië verder naar Surabaya, waar u een binnenlandse vlucht naar Bali neemt. Eenmaal in Bali bezoekt u eerst Ubud en daarna wordt de gezinsvakantie door Indonesië afgesloten met een heerlijke strandvakantie in Sanur. Door middel van deze luxe gezinsreis ontdekt u Indonesië op een unieke manier!

Geniet van een unieke rondreis door Indonesië met uw kinderen

Tijdens uw luxe gezinsreis door Indonesië verblijft u vrijwel in ieder hotel in een familiekamer. De hotels vormen een mooie mix van luxe, eenvoudige en traditionele hotels. Kortom, deze rondreis door Indonesië met uw kinderen is een heerlijke en actieve familiereis die geschikt is voor zowel jong als oud! Heeft u aanvullende wensen of wilt u nog wat aanpassingen doen aan het reisschema? Wilt u bijvoorbeeld meer luxe toevoegen aan uw gezinsreis door Indonesië of juist meer avontuurlijke activiteiten? Dat is geen enkel probleem. Neem dan contact met ons op en wij voorzien u van een op maat gemaakte offerte. U bereikt ons via +31(0)85 760 47 00 en via reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Prachtige reis in een rustig tempo
  • Verblijf in familiekamers
  • Privé-chauffeur en  Nederlandstalige gids
  • De indrukwekkende Bromo-vulkaan
  • De beroemde Borobudur tempel
  • Per trein door Midden-Java
  • Ontdek Ubud
  • Het strand van Sanur

Programma

Dag 1 Aankomst in Jakarta

Dag 2 Ontdek Jakarta

Dag 3 Taman Mini Indonesia

Dag 4 Safari Park Bogor

Dag 5 Sukabumi

Dag 6 Naar Bandung

Dag 7 Bandung

Dag 8 Per trein

Dag 9 De Borobudur

Dag 10 Naar het oosten

Dag 11 Naar Malang

Dag 12 Naar de Bromo

Dag 13 De Bromo

Dag 14 -15Ubud

Dag 16 Naar het strand

Dag 17 -19Sanur

Dag 20 Vertrekken of verlengen

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Aan het einde van de reis geniet u van een strandvakantie in Sanur."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk