Bali Gezinsreis

Gezinsreizen

Onze gezinsreis naar Bali is de perfecte vakantie waar u volledig kunt ontspannen. Bezoek de mooiste plekjes, verblijf in fijne hotels met familiekamers, neem deel aan geweldige excursies voor jong en oud en dat alles op een rustig tempo. De 20-daagse Bali gezinsreis is de perfecte manier om het Godeneiland samen met u kinderen te verkennen. De afstanden zijn niet al te groot, de hotels zijn uitstekend en Bali is natuurlijk een schitterend eiland met een enorme variatie aan natuur, cultuur en stranden.

Hoe ziet een gezinsreis naar Bali met uw kinderen eruit?

De Bali gezinsreis start met een paar dagen acclimatiseren aan het strand van Sanur. Hierna reist u verder naar Ubud en van Ubud gaat de route naar Munduk. Geniet onderweg samen met uw kinderen van de geweldige natuur in Bali. Zoals steeds het geval is, heeft u onderweg een eigen (privé)gids en bezoekt u in uw eigen tempo de vele bezienswaardigheden die u tegenkomt. Vanuit de rijstvelden van Munduk gaat u naar Lovina om dolfijnen in het wild te spotten. Hiervandaan gaat de reis door naar Amed, waar u vanaf het strand prachtig kunt snorkelen. Door de kalme zee is snorkelen geschikt voor jong en oud. Vanuit het oosten van Bali gaat de gezinsreis verder. U steekt per snelle boot over naar de paradijselijke Gili-eilanden. Hier kunt u heerlijk genieten op de mooiste stranden van Indonesië! Aan het einde van de reis staan er twee dagen in Tuban gepland. In dit bruisende toeristische hart van Bali bent u in de buurt van het vliegveld. Shop de laatste souvenirs met uw kinderen zodat zij hun herinneringen aan Bali niet snel vergeten.

Kies voor een gezinsreis op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de gezinsreis naar Bali, dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze gezinsreis behoren onder meer:

  • Verblijf gebaseerd op familiekamers
  • Reizen in een rustig tempo
  • Tropisch genieten op de Gili Eilanden
  • De prachtige Tanah Lot Tempel
  • Een barong-dansvoorstelling
  • De rijstvelden & plantages van Munduk
  • Dolfijnen spotten in Lovina
  • Snorkelen in Amed

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 -3Aan het strand

Dag 4 Tempels & Dansen

Dag 5 -7Genieten in Ubud

Dag 8 Apen & Rijstvelden

Dag 9 Relaxen in Munduk

Dag 10 De warmwaterbronnen

Dag 11 Dolfijnen spotten

Dag 12 De vulkaan en het paleis

Dag 13 -14Snorkelen in Amed

Dag 15 De boot naar de Gili's

Dag 16 -17Gili Air of Trawangan?

Dag 18 Terug naar Bali

Dag 19 Tuban

Dag 20 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Genieten aan de paradijselijke stranden van de bekende Gili Eilanden!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk