Contact

Uw droomreis ontwerpen we in overleg met u. Stel ons gerust al uw vragen!


085 760 47 00
reizen@originalasia.nl

Wij zijn van ma-vrij bereikbaar van 09.00-17.00u.
Op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 12.00-16.00u.

Liever contact in de avonduren of het weekend?
Laat het ons weten en we maken dan graag een belafspraak.

Belafspraak inplannen

Bali Gezinsreis

20-dgs Bali Gezinsreis

 • Onze gezinsreis naar Bali is de perfecte vakantie waar u volledig kunt ontspannen. Bezoek de mooiste plekjes, verblijf in fijne hotels met familiekamers, neem deel aan geweldige excursies voor jong en oud en dat alles op een rustig tempo. De 20-daagse Bali gezinsreis is de perfecte manier om het Godeneiland samen met u kinderen te verkennen. De afstanden zijn niet al te groot, de hotels zijn uitstekend en Bali is natuurlijk een schitterend eiland met een enorme variatie aan natuur, cultuur en stranden.

  Hoe ziet een gezinsreis naar Bali met uw kinderen eruit?

  De Bali gezinsreis start met een paar dagen acclimatiseren aan het strand van Sanur. Hierna reist u verder naar Ubud en van Ubud gaat de route naar Munduk. Geniet onderweg samen met uw kinderen van de geweldige natuur in Bali. Zoals steeds het geval is, heeft u onderweg een eigen (privé)gids en bezoekt u in uw eigen tempo de vele bezienswaardigheden die u tegenkomt. Vanuit de rijstvelden van Munduk gaat u naar Lovina om dolfijnen in het wild te spotten. Hiervandaan gaat de reis door naar Amed, waar u vanaf het strand prachtig kunt snorkelen. Door de kalme zee is snorkelen geschikt voor jong en oud. Vanuit het oosten van Bali gaat de gezinsreis verder. U steekt per snelle boot over naar de paradijselijke Gili-eilanden. Hier kunt u heerlijk genieten op de mooiste stranden van Indonesië! Aan het einde van de reis staan er twee dagen in Tuban gepland. In dit bruisende toeristische hart van Bali bent u in de buurt van het vliegveld. Shop de laatste souvenirs met uw kinderen zodat zij hun herinneringen aan Bali niet snel vergeten.

  Kies voor een gezinsreis op maat

  Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de gezinsreis naar Bali, dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

De Highlights
 • Een rustig reistempo & familiekamers
 • Tropisch genieten op de Gili Eilanden
 • De prachtige Tanah Lot Tempel
 • De rijstvelden & plantages van Munduk
 • Dolfijnen spotten in Lovina
 • Snorkelen in Amed
Dag
1
Day mood:
Vliegen/Reisdag

Welkom op Bali

Bij aankomst op Bali staat er vervoer voor u klaar. U herkent de chauffeur aan het bordje met uw naam. De rit naar het hotel duurt ongeveer een half uurtje. Na te zijn ingecheckt kunt u de rest van de dag lekker bijkomen bij het zwembad of op het strand.

Dag
2 3
Day mood:
Relaxdagje

Sanur

Deze dagen zijn vrij te besteden in Sanur. Sanur is een rustige badplaats in het zuiden van Bali. Populair bij Europese toeristen omdat het minder toeristisch is dan de Kuta-regio. De ideale plek om even lekker bij te komen na een lange vlucht of om met zijn allen mooie wandelingen of fietstochten te maken. Sanur heeft geen nachtleven maar wel een gezellig centrum met vele goede restaurants. Het strand van Sanur wordt beschermd door een rif en de zee is hier dan ook veel rustiger dan aan zuidwestkust van Bali. Langs het strand van Sanur ligt een wandelpad met hotels en restaurantjes.

Dag
4
Day mood:
Cultuur

Tanah Lot

Vandaag reist u naar Ubud en van deze rit maken we meteen een mooie privé-excursie. Er gaat een lokale Nederlands- of Engelstalige gids mee en als eerste bezoekt u een barongdansvoorstelling. Hier wordt op traditionele wijze met de bekende maskers de eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad uitgebeeld. Vervolgens gaat de reis verder naar de dorpjes Celuk en Mas. In Celuk kunt u het werk van de zilver- en goudsmeden bewonderen, terwijl in Mas het houtsnijwerk gemaakt wordt waar Bali zo bekend om staat. U eindigt de rit met een bezoek aan de beroemdste tempel van Bali: De Tanah Lot tempel. Deze ‘zee-tempel’ staat in zee en is voor de gelovigen alleen te bereiken bij eb. Als een van de zeven belangrijkste tempels van Bali is het er vrijwel altijd een drukte van belang en heeft u goede kans een processie in traditionele klederdracht te zien. Aan het eind van de dag bereikt u uw hotel in Ubud.

Dag
5 7
Day mood:
Relaxdagje
Zelf op pad

Ontdek Ubud

Deze dagen kunt u vrij besteden. Geniet van de prachtige omgeving en de vriendelijke bevolking. In en rond Ubud is er van alles te doen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht of wandeling door de rijstvelden en langs authentieke dorpjes. De beste manier om het echte Bali te leren kennen! Andere aanraders zijn een bezoek aan het vlinderpark of een white water rafting-excursie.

Dag
8
Day mood:
Natuur

Watervallen & Rijstterrassen

De route naar Munduk is een van de mooiste die u op Bali kunt maken. U reist door de bergen, landelijk Bali en langs plaatsen waar maar weinig toeristen komen. De privé-excursie voert  u eerst naar de Alas Kedaton Tempel in een van de drie apenbossen die Ubud rijk is. Hierna gaat u noordwaarts waarbij u een stop maakt bij de Ulun Danu Tempel. Uw gids zal u hier uitgebreid vertellen over de geschiedenis en het ontstaan van deze indrukwekkende Tempel aan de oevers van het Bratan-meer. Tevens kunt u hier een bezoek brengen aan de lokale markt van Bedugul. De rit gaat dan verder langs het Tamblingan- en Buyan-meer, waar u geniet van de prachtige vergezichten. Bij Munduk maakt u de laatste stop. Hier vindt u enkele van de mooiste rijstvelden van Bali en u maakt een wandeling naar de waterval van Munduk. Aan het einde van de dag komt u aan op uw bestemming.

Dag
9
Day mood:
Relaxdagje
Zelf op pad

Tussen de plantages

Deze dag kunt u vrij besteden in de prachtige omgeving van Munduk. Hier vindt u de mooiste rijstterrassen en plantages uit de koloniale tijden. De perfecte locatie voor een actieve dag vol wandelen, fietsen of juist lekker niets doen en genieten van het uitzicht. In de omgeving van Munduk vindt u diverse watervallen. De Banyumalas Twin Waterfalls zijn wellicht wel de mooiste! Overnachting in Munduk.

Dag
10
Day mood:
Cultuur
Natuur

De warmwaterbronnen

Vandaag verlaat u het hotel en reist u via de noordkust naar Lovina. Onderweg maakt u een stop bij de Banyumalas Twin Waterval, even een flinke wandeling maar dan komt u in een prachtige vallei met diverse watervallen. Hierna gaat u door naar Banjar, bekend vanwege de warmwaterbronnen en de boeddhistische tempel. Uw gids legt u alles uit over de rijke historie van deze bijzondere plaats. In de middag komt u vervolgens aan in Lovina.

 

Original Tip: U kunt bij de warmwaterbronnen van Banjar genieten van een natuurlijk warm bad van 37 graden, dus houd uw zwemkleding bij de hand!

Dag
11
Day mood:
Natuur

De Dolfijnen

’s Ochtends vroeg maakt u een boottocht bij zonsopkomst in een traditionele vissersboot, een zogenaamde outrigger. Voor de kust van Lovina komen grote scholen dolfijnen voor en ’s ochtends vroeg heeft u de grootste kans om deze schitterende dieren te zien. Bij terugkomst in het hotel staat het ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt kunt u de dag vrij besteden. Tip voor de wandelliefhebbers: breng een bezoek aan het West-Bali National Park dat op ongeveer 1 uur rijden ten westen van Lovina ligt.

Dag
12
Day mood:
Cultuur

Paleizen & Vulkanen

Na het ontbijt staat de gids klaar voor de excursie van vandaag. U verlaat de kust van Lovina en u trekt de bergen in. Hier bezoekt u als eerste de Pura Beji Tempel en daarna gaat de rit verder naar Kintamani. Vanaf deze plaats  heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht over de Baturvulkaan en het bijbehorende kratermeer. Er zijn hier diverse restaurantjes waar u kunt genieten van koffie of de lunch met een onvergetelijk uitzicht. U vervolgt de route door het Balinees berglandschap waarin de Gunung Agung de hoogste vulkaan van het eiland is. Op de hellingen van deze vulkaan vindt u de Besakih Tempel. Deze tempel wordt ook wel de  moedertempel genoemd en ze is de meest heilige tempel van het eiland. De tempel is deels te bezichtigen voor niet-Hindoes. De laatste stop van vandaag is het bekende waterpaleis van Tirtagangga. Dit met veel beeldhouwwerk versierde waterpaleis behoorde ooit tot de tuinen van de lokale koning. Tegenwoordig is het openbaar toegankelijk en geniet de plaatselijke bevolking graag van de vele vijvers en zwembaden van Tirtagangga. Aan het einde van dag bereikt u uw bestemming in Noordoost-Bali.

Dag
13 14
Day mood:
Onderwater

In Amed

Deze dagen kunt u vrij besteden in Amed. Dit is een rustig plaatsje met donkere stranden en een heel rijk onderwaterleven. Juist het donkere vulkanische zand zorgt voor spectaculaire snorkeltrips doordat de felgekleurde vissen en het koraal extra opvallen tegen de donkere ondergrond. Kortom, een heerlijk dagje snorkelen en zwemmen of gewoon relaxed genieten van het uitzicht op de Bali Zee.

Dag
15

Naar de Gili's

Na een vroeg ontbijt is het weer tijd Amed te verlaten. U vaart per snelle boot naar de Gili Eilanden, een mooie boottocht van ongeveer anderhalf uur. Bij aankomst kunt u de rest van de middag vrij besteden. Verken deze schitterende paradijselijke eilandjes en geniet ’s avonds bij de gezellige restaurantjes aan het strand.

Dag
16 17
Day mood:
Relaxdagje
Onderwater

Tropisch genieten

Deze dagen bent u vrij om te genieten van al het moois van de Gili Eilanden. Een kristalheldere zee die uitnodigt om eindeloos te snorkelen en of duiken, hagelwitte stranden en een prachtig uitzicht op Bali en Lombok. Op de Gili Eilanden is er geen gemotoriseerd verkeer; alles gaat per fiets en cidomo (paard-en-wagen) en juist dit geeft de Gili Eilanden hun gemoedelijke karakter.

Dag
18

Terug naar Bali

Vandaag verlaat u de Gili Eilanden weer en vaart u per snelle boot terug naar Bali. Bij aankomst staat er vervoer klaar om u naar Tuban te brengen. De rest van de dag kunt u vrij besteden.

Dag
19
Day mood:
Relaxdagje
Zelf op pad

Aan het strand

Deze laatste hele dag op Bali verblijft u  in Tuban, in de Kuta-regio. Makkelijk dicht bij het vliegveld en bovendien handig om nog wat te shoppen voor de laatste souvenirs.

 

Original Tip: U doet uw kinderen ongetwijfeld een groot plezier met een bezoek aan het Waterbombpark. Dit waterpretpark in Tuban staat garant voor een heerlijk dagje uit met talloze wildwaterbanen en glijbanen waarvan er één zelfs een looping maakt!

Dag
20
Day mood:
Vliegen/Reisdag

Vertrek

De ochtend en de middag kunt u vrij besteden tot het tijd is naar het vliegveld te gaan. Ook is het mogelijk de reis te verlengen of uit te breiden met andere bestemmingen.

Prijsindicatie

Wat mag het kosten?

Data 2 Personen 4 Personen
01-04-2023 t/m 31-10-2024 € 1.085 € 995
Inclusief
 • Privé-vervoer met airco
 • Engels- of Nederlandstalige gidsen
 • Beschreven accommodatie
 • Dagelijks ontbijt
 • Boottochten
 • Beschreven excursies en entreegelden
Exclusief
 • Internationale vlucht naar Indonesië
 • Lunch/diner
 • Optionele excursies
 • Early check-in / late check-out
  • Visa, persoonlijke uitgaven, fooien, verzekeringen
Vliegticket:

De genoemde prijs is exclusief vlucht. Zoekt u tevens de vlucht? Laat het ons weten en we nemen het ticket met de beste combinatie van prijs, kwaliteit en reistijd voor u mee in de offerte.

Aandachtspunten:
 • De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen.
 • In de maanden juli & augustus en tijdens de kerstvakantie rekenen de hotels hoogseizoentoeslagen. Deze toeslagen variëren per vertrekdatum en zullen correct in uw reisvoorstel worden meegenomen.
 • De reis is gebaseerd op de betere middenklasse hotels. Heeft u andere hotelwensen? Laat het ons weten en we nemen het mee in uw reisvoorstel.
 • De 1-persoonstoeslag of prijs voor een extra bed op de kamer is op aanvraag.
Reisschema Hotels Prijsindicatie Voorstel op maat
Reisschema Hotels Prijsindicatie
Boeken van Bali Gezinsreis
Hidden
Uw ervaring telt.