Rondreis Bali en de Gili’s

Rondreis Bali en de Gili’s

Ontdek Bali en de Gili-eilanden met een unieke rondreis van Original Asia! Met een 14-daagse reis laten we u graag alles zien wat deze plekken te bieden hebben. Voor de rondreis hebben we de mooiste plekjes van Bali gecombineerd met een heerlijke strandvakantie op de populaire Gili-eilanden!

Van Bali naar de Gili-eilanden tijdens een prachtige rondreis

Uw vakantie start op Bali, waar u een rondreis maakt met een prachtige route langs Ubud, Lovina en Sidemen. Ubud is het culturele hart van Bali en een echte must bij het bezoek aan dit Godeneiland. U vindt hier de bekende rijstvelden, talloze tempels en lokale kunstenaars. Maak een wandeling door het centrum van Ubud, breng een bezoek aan de markt of woon een dansvoorstelling bij in het paleis. Via een mooie dagexcursie reist u vervolgens door naar Lovina, een plek die bekend staat om haar zwarte stranden en grote scholen dolfijnen. Hierna voert de reis u naar Sidemen. Sidemen is nog een stukje ‘echt authentiek Bali’, gelegen russen de rijstterrassen en groentetuintjes. Vanuit Oost-Bali vaart u naar de paradijselijke Gili-eilanden om nog te genieten van een heerlijke strandvakantie tijdens uw rondreis. De reis door Bali eindigt met een verblijf in Sanur, gelegen in Zuid-Bali.

Laat een persoonlijk reisprogramma samenstellen

Alle reizen die wij aanbieden zijn volledig op maat samen te stellen. Wilt u de reis verlengen of juist inkorten? Wilt u een actieve vakantie vol avontuurlijke excursies of liever een luxe vakantie waar u ultiem kunt relaxen? Original Asia maakt het allemaal voor u mogelijk. Of u nu op huwelijksreis gaat of op vakantie met uw gezin, wij zorgen voor een persoonlijk reisprogramma voor uw rondreis door Bali en de Gili-eilanden. Bespreek uw wensen en wij stellen een volledig op maat gemaakte offerte op. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Ontdek Ubud
  • De dolfijnen Lovina
  • Tussen de rijstterrassen van Sidemen
  • De paradijselijke Gili Eilanden
  • Aan het strand van Sanur
  • Keuze tussen verblijf in standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 -3Ontdek Ubud

Dag 4 Apenbossen & tempelmeren

Dag 5 De dolfijnen

Dag 6 Vulkanen & Paleizen

Dag 7 Tussen de rijstterrassen

Dag 8 Naar de Gili's

Dag 9 -10Tropisch genieten

Dag 11 Terug naar Bali

Dag 12 -13Aan het strand

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Rijstterrassen op Bali"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk