Rondreis Bali en de Gili’s

Rondreis Bali en de Gili’s

Bali ontdekt u pas echt, wanneer u een rondreis maakt op dit prachtige eiland. Original Asia laat u bij een 14-daagse rondreis door Bali graag alles zien wat het eiland te bieden heeft. Hierin combineren wij de mooiste plekjes van Bali met een heerlijke strandvakantie op de populaire Gili-eilanden!

Van Bali naar de Gili-eilanden tijdens een prachtige rondreis

Uw vakantie start op Bali, waar u een rondreis maakt met een prachtige route langs Ubud, Lovina en Sidemen. Ubud is het culturele hart van Bali en een echte must bij het bezoek aan dit godeneiland. U vindt hier de bekende rijstvelden, talloze tempels en lokale kunstenaars. Maak een wandeling door het centrum van Ubud, breng een bezoek aan de markt of woon een dansvoorstelling bij in het paleis. Via een mooie dagexcursie reist u vervolgens door naar Lovina, een plek die bekend staat om haar zwarte stranden en grote scholen dolfijnen. Hierna voert de reis u naar Sidemen. Sidemen is nog een stukje ‘echt authentiek Bali’, gelegen russen de rijstterrassen en groentetuintjes. Vanuit Oost-Bali vaart u naar de paradijselijke Gili-eilanden om nog te genieten van een heerlijke strandvakantie. De rondreis door Bali eindigt met een verblijf in Sanur, gelegen in Zuid-Bali.

Een unieke rondreis met persoonlijk reisprogramma

Alle reizen die wij aanbieden zijn volledig op maat samen te stellen. Wilt u de reis verlengen of juist inkorten? Wilt u een actieve vakantie vol avontuurlijke excursies of liever een luxe vakantie waar u ultiem kunt relaxen? Original Asia maakt het allemaal voor u mogelijk. Want zegt u nu zelf: wat is er lekkerder dan een unieke rondreis door Bali aan de hand van een persoonlijk reisprogramma? Bespreek al uw wensen met ons en wij sturen u graag een volledig op maat gemaakte offerte. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Ontdek Ubud
  • De dolfijnen Lovina
  • Tussen de rijstterrassen van Sidemen
  • De paradijselijke Gili Eilanden
  • Aan het strand van Sanur
  • Keuze tussen verblijf in standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 -3Ontdek Ubud

Dag 4 Apenbossen & tempelmeren

Dag 5 De dolfijnen

Dag 6 Vulkanen & Paleizen

Dag 7 Tussen de rijstterrassen

Dag 8 Naar de Gili's

Dag 9 -10Tropisch genieten

Dag 11 Terug naar Bali

Dag 12 -13Aan het strand

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Rijstterrassen op Bali"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk