Rondreis Bali en de Gili’s

Onze 14-dgs Rondreis Bali en de Gili’s combineert de mooiste plekjes van Bali met een heerlijke strandvakantie op de populaire Gili Eilanden!

Uw vakantie start op Bali. Hier maakt u een rondreis met een prachtige route langs Ubud, Lovina en Sidemen. Ubud is het culturele hart van Bali en een echte must bij een bezoek aan het godeneiland. U vindt er de bekende rijstvelden, talloze tempels en lokale kunstenaars. maak een wandeling door het centrum en breng een bezoek aan de markt of woon een dansvoorstelling in het paleis van Ubud bij. Via een mooie dagexcursie reist u vervolgens naar Lovina met haar zwarte stranden en grote scholen dolfijnen. Na Lovina volgt een onvergetelijk verblijf in Sidemen. Sidemen is nog een stukje echt authentiek Bali, gelegen tussen de rijstterrassen en groentetuintjes. Vanuit Oost-Bali vaart u naar de paradijselijke Gili Eilanden voor een heerlijke strandvakantie. Na de Gili Eilanden eindigt de Rondreis Bali en de Gili’s met een verblijf in Sanur in Zuid-Bali.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Ontdek Ubud
  • De dolfijnen Lovina
  • Tussen de rijstterrassen van Sidemen
  • De paradijselijke Gili Eilanden
  • Aan het strand van Sanur
  • Keuze tussen verblijf in standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 -3Ontdek Ubud

Dag 4 Apenbossen & tempelmeren

Dag 5 De dolfijnen

Dag 6 Vulkanen & Paleizen

Dag 7 Tussen de rijstterrassen

Dag 8 Naar de Gili's

Dag 9 -10Tropisch genieten

Dag 11 Terug naar Bali

Dag 12 -13Aan het strand

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Rijstterrassen op Bali"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk