Bali in Vogelvlucht

Bali in Vogelvlucht is een korte 10-dgs rondreis over het prachtige Bali, gevolgd door een strandvakantie aan de gouden stranden van Sanur. Ideaal voor de reiziger met wat minder tijd. Naar keuze kan de reis worden geboekt met verblijf in middenklasse of juist luxe hotels.

Aan het begin van de reis wordt u opgehaald bij het vliegveld van Bali. Hiervandaan reist u naar Ubud, het culturele hart van Bali. Vanuit Ubud gaat de route naar het noorden. Samen met uw eigen gids en chauffeur bezoekt u onderweg de mooiste bezienswaardigheden. In Lovina gaat dolfijnen spotten in een traditionele boot en vervolgens reist u naar het prachtige Oost-Bali, een gebied vol rijstterrassen, de machtige Agung vulkaan, het bekende waterpaleis en nog veel meer! De reis Bali in Vogelvlucht eindigt met paar dagen lekker niets doen aan het strand van Sanur.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Wandelen door de rijstvelden
  • De prachtige Ulun Danu Tempel
  • Dolfijnen spotten in Lovina
  • De fraaie stranden van Sanur

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 Ubud

Dag 3 Watervallen & Apen

Dag 4 Dolfijnen & Tempels

Dag 5 In de rijstvelden

Dag 6 Van Paleis naar Strand

Dag 7 -9Aan het strand

Dag 10 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Dolfijnen spotten in Lovina!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk