Huwelijksreis Indonesië: Jungle & Beach

Huwelijksreizen

Een Huwelijksreis Indonesië, dat kan op vele manieren. Luxe hotels en mooie stranden liggen voor de hand, maar speciaal voor diegene die wat meer dan strand en luxe zoeken hebben we deze rondreis samengesteld, met wat meer de nadruk op natuur en avontuur. De reis start op het eiland Sumatra, waar verhoudingsgewijs nog maar heel weinig toeristen komen. Op Sumatra bezoeken jullie de stad Medan en daarna gaat de reis de jungle in, naar Bukit Lawang. Hier zien jullie de orang-oetans, staat er een jungletrekking op het programma en maak je kennis met de lokale bevolking. Dan per jeep naar Tangkahan waar je de olifanten kunt voeren & wassen en kunt rivertube-en.

Na Sumatra volgt een rondreis over Bali. Hier zien jullie de mooiste plekjes, tempels & rijstterrassen van het eiland. Genieten van de markt en restaurantjes in Ubud, de plantages van Munduk en snorkelen in Amed. Vanaf Oost-Bali varen jullie naar de bekende Gili Eilanden voor een extra lange strandvakantie. Hier vind je prachtige stranden en een rijke onderwaterwereld. Aan het einde voert de route je weer terug naar Bali voor een verblijf in Canggu. Rustig gelegen, maar toch vlakbij Seminyak, waar je de meest populaire restaurants en uitgaansgelegenheden van Bali vindt.

 

Zoals bij al onze reizen is deze Huwelijksreis Indonesië: Jungle & Beach een privérondreis die geheel naar wens kan worden aangepast. Verlengen, inkorten, luxere hotels, extra excursies, etc. Alles is mogelijk. Deze reis is gebaseerd op charmante, kleinschalige hotelletjes. Op Sumatra vaak wat eenvoudiger, op Bali wat luxer en uiteraard kan ook dit verder naar jullie zin worden gewijzigd.

Samen met Original Asia kom je ze tot jullie eigen unieke huwelijksreis naar Indonesië!

bekijk kaart

In 't kort

  • Avontuur in Sumatra
  • Tropisch genieten op de Gili Eilanden
  • De mooiste rijstterrassen van Bali
  • Ontdek Munduk
  • Snorkelen in Amed
  • Olifantenwassen in Tangkahan
  • De orang-oetans van Bukit Lawang
  • De vulkanen van Bali

Programma

Dag 1 Welkom op Sumatra

Dag 2 Naar Bukit Lawang

Dag 3 De Orang-Oetans

Dag 4 Per Becak

Dag 5 Per Jeep

Dag 6 De olifanten

Dag 7 Naar Bali

Dag 8 Ontdek Ubud

Dag 9 Rijstterrassen & Watervallen

Dag 10 De plantages

Dag 11 Vulkanen & Paleizen

Dag 12 Snorkelen

Dag 13 Naar de Gili's

Dag 14 -16Tropisch genieten

Dag 17 Terug naar Bali

Dag 18 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De mooiste rijstterrassen en tempels van Bali"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk