Over ons

Original Asia is een creatieve reisorganisatie met oog voor detail. De mooiste en meest bijzondere privé-reizen, tegen voordelige prijzen, geheel op maat en altijd afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een luxe reis naar Bali of juist avontuurlijk naar Cambodja, met het hele gezin op vakantie naar Vietnam of een huwelijksreis naar de mooiste plekjes van Sri Lanka & de Malediven: Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw droomreis!

Werkwijze

Onze werkwijze is net iets anders dan u wellicht gewend bent en daar zijn we trots op! Altijd net iets extra’s, tijd & aandacht voor uw vragen & wensen, een reis afgestemd op uw wensen en budget en daarmee altijd het juiste advies.

Op onze website vindt u een groot aantal voorbeeldreizen in allerlei soorten en maten. Van luxe reizen op de Malediven tot een basic avontuur door de jungle van Borneo en alles wat daar tussen zit. Alle reizen zijn geheel verzorgd en op individuele basis. U kunt deze rondreizen en bouwstenen beschouwen als voorbeelden en ze gebruiken als inspiratie voor uw eigen reis.

Met de knop ‘opslaan’ die bij iedere reis, bouwsteen, hotel en excursie vermeld staat, kunt u een wensenlijstje opstellen en onder het kopje maatwerk kunt u de lijst voorzien van uw wensen en opmerkingen en daarna naar ons doorsturen. Aan de hand van uw wensen, stellen we dan graag en geheel vrijblijvend een reisvoorstel samen.

Bel of mail ons en we nemen uw wensen graag door om samen de perfecte reis op te stellen. U ontvangt hierna van ons een op maat gemaakt reisvoorstel. Mocht u aan de hand van dit voorstel nog iets willen veranderen? Geen probleem, we passen de reis aan tot dat deze 100% naar wens is!

Wij staan voor u klaar!

Ook als u eenmaal op reis bent, staan wij natuurlijk voor u klaar. Heeft u nog vragen of heeft u nog last minute advies nodig? Laat het ons weten. Is er een probleem of wilt u iets wijzigen in uw reis? Ook onze partners in Azië staan voor u klaar!

Ons netwerk

Original Asia beschikt over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van partners en uitvoerende partijen in Azië. Als maatwerkspecialist met een jarenlange ervaring kunnen wij u precies die reis bieden die bij u past en er zorg voor dragen dat deze reis tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Vertrouwd op reis

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten: stel u wordt onverhoopt ziek op reis of u moet eerder naar huis vanwege een situatie thuis. In dat geval staan onze partners in Azië 24 uur per dag klaar om u bij te staan en uw reis aan te passen en/of u te helpen met bijvoorbeeld het omboeken van de vlucht.

Steeds meer mensen kijken uit naar een verre reis. Corona is al een tijdje onder ons en zorgt nog voor veel onzekerheid. Daarom maken we het extra makkelijk en veilig om alvast te boeken voor uw volgende reis! Zo kan de voorpret tijdig beginnen! Kijk voor meer info op onze corona-pagina.

 

SGR/ANVR/Calamiteitenfonds

Original Asia is lid van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden. Uw reisgeld is dus veilig, zonder extra kosten, zodat u met een gerust hart kunt boeken. Original Asia is tevens lid van het Calamiteitenfonds en de ANVR (Algemene Vereniging van Nederlandse Reisondernemingen). Kortom, alles is uitstekend geregeld en verzorgd, zodat u als klant in alle gevallen veilig en vertrouwd op reis kunt gaan.

 

Overige gegevens

Original Asia is een handelsnaam van Original Asia B.V.
Wij zijn lid van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder lidnummer 3661.
Wij zijn lid van het ANVR (Algemene Vereniging van Nederlandse Reisondernemingen) onder lidnummer 05468.
Wij zijn lid van het Calamiteitenfonds.

Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60939680.
BTW-nummer 8541.26648B01