Bali Beach Lovers

Natuur

Voor de liefhebbers van zon, zee en de mooiste stranden hebben de we de rondreis Bali Beach Lovers samengesteld. Deze privérondreis voert u naar de mooiste eilandjes en stranden van Bali en Lombok!

De reis start aan het strand van Sanur. Een mooi strand in een rustige badplaats, dus ideaal om even bij te komen van de lange vlucht. Vervolgens brengt u een bezoek aan Ubud om toch een en ander van Bali te zien, zoals de rijstvelden, het Monkey Forest en de vele tempels. Liever iets actievers? In Ubud kunt u mountainbike-en door de rijstvelden, een trekking  naar de Batur-vulkaan maken of meedoen aan een rafting excursie. Na Ubud begint de reis pas goed: per boot verlaat u Bali en reist u naar Nusa Lembongan. Dit kleine, tropische paradijsje ligt voor de kust van Sanur. U vindt er schitterende stranden en een rijke onderwaterwereld. Vanuit Nusa Lembongan voert de reis u verder naar de bekende Gili Eilanden, waarvan u er twee bezoekt. Daarna verkent u de stranden van het vasteland van Lombok en maakt u een excursie naar het ongerepte Gili Nanggu. De reist eindigt op Bali waar u de laatste dagen van het programma Bali Beach Lovers aan de stranden van het zuidwesten door brengt.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • Het tropische Nusa Lembongan
  • Verken de Gili Eilanden
  • De stranden van Zuid-Bali
  • Het ongerepte Gili Nanggu
  • Keuze uit standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 Sanur

Dag 3 Naar Ubud

Dag 4 -5Ubud

Dag 6 Naar Nusa Lembongan

Dag 7 Nusa Lembongan

Dag 8 Naar de Gili's

Dag 9 -10Gili Trawangan

Dag 11 Naar Gili Air of Gili Meno

Dag 12 Tropisch genieten

Dag 13 Naar Senggigi

Dag 14 Op Lombok

Dag 15 Ongerept Gili Nanggu

Dag 16 Terug naar Bali

Dag 17 Jimbaran/Balangan

Dag 18 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De stranden op Bali en bij Nusa Lembongan zijn populair bij surfers!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk