De ongerepte Kleine Sunda Eilanden

Avontuur

De 16-dgs rondreis De Ongerepte Kleine Sunda Eilanden laat u kennis maken met een ongerept en onbekend deel van Indonesië. U maakt een rondreis over Flores en de Komodo Eilanden. Nog niet veel toeristen gingen u voor. De reis start in het oosten van Flores in het stadje Maumere. Hiervandaan reist u naar het westen langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden zoals de befaamde Kelimutu vulkaan, met haar drie gekleurde kratermeren. U kunt perfect snorkelen bij de paradijselijke ’17 eilanden’, gelegen voor de kust van Riung. U ziet de traditionele dorpjes en fraaie spinnenweb-rijstvelden in de binnenlanden. Vanuit de westelijke havenstad Labuan Bajo maakt u een tweedaagse boottocht naar de Komodo-eilanden. U geniet van dit prachtige national park en natuurlijk maakt u ook een trekking onder leiding van een ervaren parkranger, op zoek naar de indrukwekkende Komodo-varaan. 

Kortom, zoekt u een bijzondere reis naar de mooiste plekjes van Oost-Indonesië? Kies dan voor De ongerepte Kleine Sunda Eilanden!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder andere:

  • De kratermeren van de Kelimutu vulkaan
  • De snorkeltocht naar Pulau Besar
  • De spinnenweb-rijstvelden
  • Overnachten aan boord
  • De ’17 eilanden’ van Riung
  • De machtige Komodo-varaan

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 -3Sanur

Dag 4 Naar Flores

Dag 5 Ongekend snorkelen

Dag 6 Naar Moni

Dag 7 De Kelimutu vulkaan

Dag 8 De 17 eilanden

Dag 9 Van Bajawa naar Ruteng

Dag 10 Naar Labuan Bajo

Dag 11 Naar Rinca Island

Dag 12 Naar Komodo Island

Dag 13 Terug naar Bali

Dag 14 -15Het strand van Jimbaran

Dag 16 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Genieten van het schitterende Komodo National Park..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk