Rondreis Sumatra en Bali

Deze rondreis door Sumatra en Bali is een prachtige 12-daagse combinatiereis naar de regenwouden van Sumatra, het authentieke Bali en de prachtige stranden van de Gili-eilanden. De rondreis start in Medan. Hiervandaan reist u meteen door naar het Gunung Leuser National Park. U maakt een trekking door het regenwoud om de orang-oetans in hun natuurlijke omgeving te spotten. Vervolgens reist u door naar Tangkahan, een klein en authentiek dorpje dat bekend is om zijn olifanten. Na te zijn teruggekeerd in Medan neemt u een binnenlandse vlucht naar Bali.

Een onvergetelijke rondreis om Sumatra en Bali te ontdekken

Uw verblijf op Bali start in Ubud, het culturele hart van Bali. Hier geniet u van de prachtige rijstvelden en ongerepte natuur. Vervolgens reist u door naar Lovina, gelegen in het noorden van Bali. Lovina is bekend vanwege de donkere, vulkanische stranden en de grote scholen wilde dolfijnen die hier voor de kust zwemmen. Hierna reist u via het authentieke Oost-Bali naar de tropische Gili Eilanden, waar u geniet van de mooiste stranden en de rijke onderwaterwereld.

Laat een offerte op maat samenstellen

Wanneer u kiest voor een rondreis door Sumatra en Bali kunt u deze reis volledig op maat laten samenstellen. Bovenstaande reis is vooral een voorbeeldreis, zodat u ziet wat de mogelijkheden zijn. Houdt u bijvoorbeeld meer van luxe of wilt juist een goedkopere reis? Heeft u een voorkeur voor bepaalde soort hotels of heeft u andere specifieke wensen? Laat het ons weten en wij stellen een op maat gemaakte offerte voor u op. Wanneer u vragen heeft over onze rondreis door Sumatra en Bali, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis door Sumatra en Bali behoren onder meer:

  • Bezoek de orang-oetans van Bohorok
  • De olifanten van Tangkahan
  • Zwemmen bij de Buluh-waterval
  • De heilige Besakih ‘Moeder’-tempel op Bali
  • De rijstvelden van Ubud
  • De ongerepte Gili Eilanden

Programma

Dag 1 Aankomst in Medan

Dag 2 De orang-oetans

Dag 3 Naar de olifanten

Dag 4 Olifant- & Riviersafari

Dag 5 Terug naar Medan

Dag 6 Naar Bali

Dag 7 De rijkdom van Ubud

Dag 8 Apen en dolfijnen

Dag 9 Het authentieke Bali

Dag 10 Van tropische stranden

Dag 11 Eindeloos genieten

Dag 12 Vertrek uit Lombok

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De trekking door het regenwoud is van de hoogtepunten van deze rondreis!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk