Samen op reis!

Gezinsreizen

Met een gezinsreis naar Azië ontdekt u samen de mooiste plekken, geniet u volop en maakt u de mooiste herinneringen voor altijd. Samen met u stellen we graag uw ideale reis samen. Zeker voor reizen met (jongere) kinderen komt daar toch wat meer bij kijken: geschikte hotels, excursies die leuk zijn voor jong en oud, familiekamers, een vlucht met korte overstaptijd of juist helemaal geen overstap en een reisroute met een rustig tempo. Bij Original Asia helpen we u verder!

Waar gaat uw gezinsreis door Azië naartoe?

Door onze ervaring hebben we door de jaren heen verschillende contacten en samenwerkingen met hotels opgebouwd. Of het nu gaat om een reis met 4- of 14-jarigen, wij zorgen voor uw ideale gezinsreis door Azië! Hieronder vindt u alvast enkele aan te raden gezinsreizen. Deze luxe reizen zijn allemaal geheel verzorgd en volledig op privébasis. Zoekt u iets anders of wilt u een van deze reizen aanpassen? Wilt u bijvoorbeeld een rondreis door Java, Bali en Lombok of gaat uw voorkeur uit naar Sri Lanka? Laat het ons weten en wij zorgen voor het perfecte reisvoorstel!

Laat een gezinsreis op maat samenstellen

Kies voor een gezinsreis door Azië en laat een rondreis op maat samenstellen. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

Rondreizen

Hieronder vindt u onze mooiste gezinsreizen door Azië. Reizen met kinderen naar Bali, Thailand, Indonesië, Java, Maleisië, Vietnam en Sri Lanka. Alle reizen zijn op privébasis en kunnen geheel naar wens worden aangepast. Uw droomvakantie met de kinderen is nog maar enkele klikken van u verwijderd!

Inspiratie

Een tipje van de sluier... hieronder vindt u vast enkele van de leukste hotels, ideaal voor reizen met kinderen.

Geinspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl