Huwelijksreis naar Bali

Huwelijksreizen

Wanneer u op huwelijksreis gaat is Bali de perfecte bestemming! Hier profiteert u van prachtige stranden, goed weer, lekker eten, een boeiende cultuur en voldoende keuze uit de mooiste hotels. Houden u en uw partner van een actieve huwelijksreis en wilt u naast Bali meerdere plekken in Indonesië ontdekken? Dan is een rondreis een goede optie. Of houdt u juist van wat meer luxe en wilt u ultiem relaxen? Ook dan helpen we u graag verder om uw droomreis samen te stellen!

Eindeloos veel mogelijkheden voor een huwelijksreis naar Bali

De huwelijksreis naar Bali op onze website is in feite een voorbeeldreis. Tijdens deze reis kunt u samen Bali ontdekken, tempels bezoeken, fietsen of wandelen door de rijstvelden, genieten aan de mooiste stranden, verblijven in charmante en kleinschalige hotels en nog veel meer! U kunt deze reis boeken zoals beschreven, maar het is vooral bedoeld ter inspiratie. Zo ziet u welke mogelijkheden er zijn voor een huwelijksreis naar Indonesië en kunt u de reis naar wens aanpassen.

Laat uw huwelijksreis naar wens aanpassen

Wat uw wensen voor een huwelijksreis naar Bali ook zijn, wij maken het voor u mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een tripje naar de Gili-eilanden maken of wilt u naar Sanur of Sidemen? Dan voegen wij dit toe aan uw huwelijksreis op maat, zodat u Indonesië op uw eigen manier kunt ontdekken. We nemen de wensen van u en uw partner graag met u door en stellen vervolgens een vrijblijvend en geheel op maat gemaakt reisvoorstel op. Neem voor meer informatie over een huwelijksreis naar Indonesië contact met ons op. Bel daarvoor naar +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • De perfecte mix van actief en relaxen
  • Extra lang genieten op de Gili Eilanden!
  • Ontdek Ubud
  • Tussen de rijstvelden van Sidemen
  • Aan het strand van Senggigi

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 het strand van Sanur

Dag 3 Tanah Lot

Dag 4 Ubud

Dag 5 Fietsend naar de olifanten

Dag 6 Tempels & Bronnen

Dag 7 De rijstvelden

Dag 8 Naar de Gili's!

Dag 9 -12Tropisch genieten

Dag 13 Naar Lombok

Dag 14 Senggigi

Dag 15 Vertrek van Lombok

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Tropisch genieten op Lombok!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk