Huwelijksreis naar Bali

Huwelijksreizen

Op huwelijksreis naar Bali, meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen! Bali is de ultieme huwelijksreisbestemming. Denk aan prachtige stranden, goed weer, lekker eten, een boeiende cultuur en voldoende keuze uit de mooiste hotels. Willen jullie een actieve huwelijksreis of juist ultiem relaxen? Met een huwelijksreis naar Bali kan het allemaal! Original Asia helpt je dan ook graag bij het samenstellen van jullie droomreis.

Eindeloos veel mogelijkheden voor een huwelijksreis naar Bali

De huwelijksreis naar Bali op onze website is in feite een voorbeeldreis. Samen Bali ontdekken, tempels bezoeken, fietsen of wandelen door de rijstvelden, genieten aan de mooiste stranden, verblijven in charmante, kleinschalige hotels en nog veel meer! Je kunt deze reis boeken zoals beschreven, maar het is vooral bedoeld ter inspiratie, als een soort begin om hiervandaan tot jullie ultieme en natuurlijk unieke huwelijksreis naar Bali te komen!

Volledig naar uw wensen aan te passen

De mogelijkheden voor een huwelijksreis naar Bali zijn bijna eindeloos. Willen jullie een tripje naar de Gili-eilanden maken of langs Sanur of Sidemen? Wat de wensen ook zijn, wij maken het voor jullie mogelijk. We nemen jullie wensen en plannen graag door en sturen jullie dan een vrijblijvende en geheel op maat gemaakt reisvoorstel. Voor meer informatie of met vragen, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Bel daarvoor naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • De perfecte mix van actief en relaxen
  • Extra lang genieten op de Gili Eilanden!
  • Ontdek Ubud
  • Tussen de rijstvelden van Sidemen
  • Aan het strand van Senggigi

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 het strand van Sanur

Dag 3 Tanah Lot

Dag 4 Ubud

Dag 5 Fietsend naar de olifanten

Dag 6 Tempels & Bronnen

Dag 7 De rijstvelden

Dag 8 Naar de Gili's!

Dag 9 -12Tropisch genieten

Dag 13 Naar Lombok

Dag 14 Senggigi

Dag 15 Vertrek van Lombok

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Tropisch genieten op Lombok!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk