Bali en de Gili’s met Tieners

Avontuur / Gezinsreizen

De 20-dgs Rondreis Bali en de Gili’s met Tieners is een avontuurlijke en actieve rondreis. Jungletrekking, rafting, verborgen watervallen, ziplinen boven de rijstvelden, de mooiste snorkel- en surfplekjes en nog veel meer! Daarnaast ziet u natuurlijk de bekende highlights zoals de Ulun Danu tempel, de rijstterrassen van Mundu, de vulkanen van Oost-Bali en natuurlijk het bekende Ubud, het culturele hart van Bali. Als kers op de taart eindigt de reis op met een heerlijke strandvakantie op de Gili Eilanden en Uluwatu. Kortom, een lekker actieve rondreis, genieten voor jong & oud en samen de reis in luxe afsluiten op de mooiste stranden!

 

HOE ZIET DEZE 20-DGS RONDREIS BALI EN DE GILI’S MET TIENERS ERUIT?

Het programma begint met een paar dagen in Canggu bij aankomst. Makkelijk dichtbij het vliegveld en perfect om even lekker te acclimatiseren. Canggu is een populaire badplaats en uitstekende surflocatie. U vindt er tevens tal van bekende restaurants en beachclubs. De reis gaat dan naar een totaal andere omgeving: via een mooie route reist u met een eigen gids naar Pemuteran, het afgelegen en dunbevolkte noordwesten van Bali. Hier kunt perfect snorkelen én er staat een jungletrekking door het West-Bali National Park op het programma. Vanuit Pemuteran gaat de reis naar Ubud en ook dat doet u met een eigen gids en via een prachtige route langs diverse watervallen en warmwaterbronnen. In Ubud gaat u naar een avontuurlijke raftingtour en staat er ziplining en een reuzeschommel op het programma. Ideaal voor de mooiste Instagram-plaatjes!

Na het bezoek in Ubud gaan we off-the-beaten-track. U verlaat Ubud in stijl, per safari VW en gaat naar Undisan, een klein dorpje in Bangli, waar maar weinig toeristen komen. Hier maakt u kennis met het echte Bali! U verblijft in een fraaie homestay en uw gastgezin laat u graag kennis maken met het leven in Bali. U bezoekt de dorpstempel, er is een wandeling door rijstvelden, een workshop Balinees koken, u bezoekt een lokaal schooltje en u maakt een trekking naar een verborgen waterval! Een onvergetelijke ervaring! Vanuit Bangli gaat de reis door naar Candidasa in het oosten. Hiervandaan vertrekken de boten naar de Gili Eilanden. Na alle actie en avontuur is het hier heerlijk genieten zon, zee en strand! U heeft een extra lang verblijf aan de hagelwitte stranden van Gili Trawangan. Aan het einde van de reis keert u terug naar Bali in verband met de vlucht en daar plannen we nog 2 dagen in een luxe resort in het trendy Uluwatu!

 

Kies voor een reis door Bali op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de rondreis Bali en de Gili’s met Tieners, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

  • Jungletrekking door het West-Bali National Park
  • Whitewater rafting
  • Balinees koken
  • Tropisch genieten op de Gili Eilanden
  • Ziplining & Jungleswing
  • Zwemmen bij een verborgen waterval
  • Surfen in Canggu
  • Ontdek Uluwatu
  • Snorkelen in Pemuteran

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 -3Canggu

Dag 4 Apenbossen en Rijstterrassen

Dag 5 De jungle in

Dag 6 Snorkelen

Dag 7 Warmwaterbronnen en Watervallen

Dag 8 Rafting

Dag 9 Ziplinen of Jungleswing?

Dag 10 Ubud

Dag 11 Authentiek Bali

Dag 12 Het dorpsleven

Dag 13 Fietsen

Dag 14 Naar de Gili's

Dag 15 -17Tropisch genieten

Dag 18 Terug naar Bali

Dag 19 Uluwatu

Dag 20 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In het west-Bali National Park"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk