Rondreis Bali en Lembongan

Onze 14-dgs Rondreis Bali en Lembongan is de perfecte combinatie van Balinese cultuur, de indrukwekkende rijstterrassen en de mooiste stranden. Uw rondreis start net buiten Ubud, het culturele hart van Bali. Het is een rustige locatie tussen de rijstvelden en nodigt uit tot tal van uitstapjes, zoals fietstochten en trekkings. De volgende stop is in Munduk, een in de bergen gelegen plantagegebied. Via de vulkanen en belangrijkste tempels van Noord-Bali voert de route u verder naar Amed. Dit is een van de mooiere snorkel- en duiklocaties van Bali en bovendien een streek die nog echt authentiek Balinees is. Vanuit Amed in Oost-Bali zakt u weer af naar het zuiden, waar u ten noorden van Sanur de snelle boot naar het tropische eilandje Nusa Lembongan neemt. Dit paradijselijke eilandje biedt geweldige stranden, ruige kliffen, uitstekende duik- en surflocaties en bovendien een relaxte sfeer. Verken het eiland per scooter, ga op zoek naar dat ene verborgen strandje, ga snorkelen met manta’s of maak een boottocht door de mangrovebossen. Na Nusa Lembongan keert u terug naar Bali en we sluiten hier de reis af in Canggu. Deze vrij rustige badplaats in het zuidwesten van Bali kent diverse goede surflocaties, tal van leuke restaurantjes, hippe beachclubs en is bovendien niet te ver van het vliegveld.

Kortom, voor een heerlijk gevarieerde rondreis door Bali en Nusa Lembongan kiest u voor de 14-dgs Rondreis Bali en Lembongan!

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Ontdek Ubud
  • Tussen de rijstterrassen van Munduk
  • Snorkelen in Amed
  • Paradijselijk Lembongan
  • Aan het strand van Canggu
  • Keuze tussen verblijf in standaard of luxe hotels

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 -3Ontdek Ubud

Dag 4 Rijstterrassen & Watervallen

Dag 5 Tussen de plantages

Dag 6 Tempels & Vulkanen

Dag 7 -8Snorkelen

Dag 9 Eilandhoppen

Dag 10 -11Paradijselijk Lembongan

Dag 12 Terug naar Bali

Dag 13 In Canggu

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De kust van Amed"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk