Original Java en Bali

Huwelijksreizen / Luxe reizen / Originals

Original Java en Bali is een luxe, 18-dgs privé-rondreis van Yogyakarta tot Bali. Alle highlights van Centraal- & Oost-Java en natuurlijk de mooiste plekjes van Bali. Een schitterende reis in een rustig tempo en genieten in luxe boutique hotels!

Uw reis start in Yogyakarta, gelegen in het Midden-Java. Hier ziet u natuurlijk de Borobudur en de Prambanan tempels. Ontdek waarom deze boeiende stad ook wel het culturele hart van Java wordt genoemd. Vervolgens reist u per trein naar Surabaya. Er wordt gezorgd voor 1e klasse tickets. Vanuit Surabaya gaat de reis zuidwaarts, naar de machtige Bromo vulkaan. Hier ziet u de zon opkomen boven de vulkaan en daarna reist u naar het uiterste oosten waar u de Ijen vulkaan bezoekt. U steekt per veerboot over naar Bali waar u twee dagen in Pemuteran verblijft. U gaat dolfijnen spotten in Lovina en u geniet van de rijstvelden van Sidemen. Via Ubud eindigt de reis met een perfecte afsluiting in een 5-sterren resort in Jimbaran.

Kortom, Original Java en Bali is een fraaie mix van cultuur en strand, overgoten met de mooiste hotels: een reis voor fijnproevers!

 

N.B. op veler verzoek is het nu ook mogelijk om de rondreis Original Java en Bali te maken op basis van middenklasse accommodatie!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder andere:

  • Verblijf in luxe boutique hotels
  • De indrukwekkende Borobudur
  • De Bromo & Ijen vulkaan
  • Per trein door Oost-Java
  • Snorkelen in Pemuteran
  • De rijstvelden van Sidemen
  • Het strand van Jimbaran

Programma

Dag 1 Aankomst in Yogyakarta

Dag 2 De Borobudur

Dag 3 De Prambanan

Dag 4 Yogyakarta

Dag 5 Per trein

Dag 6 De Bromo

Dag 7 De Ijen

Dag 8 Naar Bali

Dag 9 Pemuteran

Dag 10 Zwarte stranden

Dag 11 Dolfijnen & Tempels

Dag 12 De rijstvelden van Sidemen

Dag 13 Oost-Bali

Dag 14 Ubud

Dag 15 Naar het strand

Dag 16 -17Genieten in Jimbaran

Dag 18 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De rijstvelden van Sidemen..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk