Original Java en Bali

Huwelijksreizen / Luxe reizen / Originals

Original Asia biedt een prachtige rondreis van Java naar Bali. Hierbij gaat het om een luxe privé rondreis van 18 dagen, waarin alle highlights van Centraal-Java, Oost-Java en Bali aan bod komen. U beleeft een schitterende reis in een rustig tempo, waarbij u geniet van luxe boutique hotels, natuur en strand!

Een onvergetelijke rondreis door Bali en Java

Uw rondreis door Java en Bali start in Yogyakarta, gelegen in Midden-Java. Hier bezoekt u de indrukwekkende Borobudur en natuurlijk ontbreken ook de Prambanan tempels niet. Ontdek waarom deze boeiende stad ook wel ‘het cultureel hart’ van Java genoemd wordt. Vervolgens reist u per trein verder oostwaarts, waarbij wordt gezorgd voor plaatsen in de 1e klasse. U bezoekt de machtige Bromo vulkaan. Hier ziet u de zon opkomen boven de vulkaan en daarna reist u naar het uiterste oosten waar een trekking naar de bijzondere Ijen vulkaan op het programma staat. Uw rondreis gaat verder door vanaf Java per veerboot over te steken naar Bali, waar u twee dagen in Pemuteran verblijft. Dit is een prachtige snorkellocatie. U gaat in Lovina dolfijnen spotten en u geniet van de rijstvelden van Sidemen en Ubud. Uw rondreis wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie in Jimbaran.

Kies voor een rondreis op maat

Kortom, de rondreis Original Java en Bali is een fraaie mix van cultuur en strand, waarbij u verblijft in de mooiste hotels! Original Asia is een maatwerkspecialist. Wilt u de reis naar Java en Bali aanpassen, andere hotels toevoegen of heeft u extra wensen? Laat het ons weten en dan sturen we u graag een geheel vrijblijvend offerte op maat. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder andere:

  • Verblijf in luxe boutique hotels
  • De indrukwekkende Borobudur
  • De Bromo & Ijen vulkaan
  • Per trein door Oost-Java
  • Snorkelen in Pemuteran
  • De rijstvelden van Sidemen
  • Het strand van Jimbaran

Programma

Dag 1 Aankomst in Yogyakarta

Dag 2 De Borobudur

Dag 3 De Prambanan

Dag 4 Yogyakarta

Dag 5 Per trein

Dag 6 De Bromo

Dag 7 De Ijen

Dag 8 Naar Bali

Dag 9 Pemuteran

Dag 10 Zwarte stranden

Dag 11 Dolfijnen & Tempels

Dag 12 De rijstvelden van Sidemen

Dag 13 Oost-Bali

Dag 14 Ubud

Dag 15 Naar het strand

Dag 16 -17Genieten in Jimbaran

Dag 18 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De rijstvelden van Sidemen..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk