Familiereis Sri Lanka en Malediven

Gezinsreizen

Rondreis door Sri Lanka en de Malediven

Heeft u altijd al een rondreis willen maken naar Sri Lanka en de Malediven met uw gezin? Boek dan de 15-daagse familiereis bij Original Asia. Wij bieden een avontuurlijke en gevarieerde rondreis op maat aan door Sri Lanka en de Malediven en zorgen ervoor dat deze combinatiereis volledig aansluit bij uw wensen.

Een rondreis op maat van Sri Lanka naar de Malediven

Bij ons boekt u geen kant-en-klare rondreis, maar stelt u zelf een familiereis op maat samen naar Sri Lanka en de Malediven. Op veler verzoek hebben we deze reis samengesteld met verblijf in familiekamers, een rustig reistempo en een reisprogramma dat de perfecte mix vormt van natuur en cultuur. Zoals al onze rondreizen, is ook deze rondreis naar Sri Lanka en de Malediven geheel privé en tot in de puntjes voor u verzorgd. Tijdens deze combinatiereis reist u door Sri Lanka per minibus met een eigen chauffeur/gids, u bezoekt de mooiste plekjes en bezienswaardigheden en de reis wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie op de Malediven.

Hoe ziet een combinatiereis door Sri Lanka en de Malediven eruit?

De rondreis door Sri Lanka en de Malediven begint met een nachtje in Negombo, waarna u het binnenland intrekt naar de regio van de ‘Culturele Driehoek’. Dit is een prachtige streek die vol staat met oude koningssteden, ruïnes en tempels. Onderweg bezoekt u een olifantenopvang en mag u de dieren voeren en zelfs helpen wassen. Daarnaast ziet u de grottempels van Dambulla en beklimt u de indrukwekkende Pidurangala Rock. Via de stad Kandy reist u door naar de theeplantages van Nuwara Eliya. Uiteraard ontbreekt tijdens uw rondreis door Sri Lanka naar de Malediven ook de bekende treinreis door de bergen, valleien en theevelden niet! In Zuid-Sri Lanka maakt u nog een jeepsafari door Yala National Park voor u verder naar de Malediven reist. Deze paradijselijke eilanden zijn een heerlijke bestemming om uw reis af te sluiten.

Bespreek uw wensen

Het verloop van de rondreis die u maakt op Sri Lanka en de Malediven, kunt u volledig zelf bepalen. Bovenstaande indeling is bedoeld als voorbeeld, om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Bij Original Asia stellen we de combinatiereis door Sri Lanka en de Malediven volledig op maat samen, zodat u de rondreis van uw dromen beleeft. Bespreek uw wensen en wij sturen u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Neem contact met ons op via +31(0)85 760 47 00 of reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

 

  • Beklim de Pidurangala Rock
  • Olifanten wassen & voeren
  • De mooiste stranden van Sri Lanka
  • Ontdek Kandy
  • Per trein door de bergen
  • Op jeepsafari in Yala National Park
  • Het Fort van Galle

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 De olifanten

Dag 3 Beklim Pidurangala

Dag 4 Grottempels & Specerijen

Dag 5 Ontdek Kandy

Dag 6 De Theevelden

Dag 7 Per trein

Dag 8 Op Jeepsafari

Dag 9 De zuidkust

Dag 10 Tangalle

Dag 11 Het fort van Galle

Dag 12 Naar de Malediven

Dag 13 -14Tropisch genieten

Dag 15 Weer naar huis

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Bij de grottempels van Dambulla"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk