Gezinsreis Maleisië

Gezinsreizen

Wilt u graag door Maleisië reizen met uw kinderen? Onze 19-daagse gezinsreis door Maleisië is de ideale gezinsvakantie voor jong en oud. Ontdek samen het prachtige schiereiland van West-Maleisië! Bezoek de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur, de regenwouden Taman Negara en Belum, de Cameron Highlands en geniet van de mooiste stranden van Langkawi. U ervaart een onvergetelijke gezinsvakantie in Maleisië!

Boek een gezinsvakantie en ontdek Maleisië met uw kinderen

Uw gezinsreis door Maleisië start in het historische stadje Melaka, gelegen op twee uur rijden van het vliegveld van Kuala Lumpur. Hierna brengt u een bezoek aan Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Vanuit Kuala Lumpur gaat de reis per huurauto verder. Maleisië heeft goede wegen en het is goed te doen om hier zelf te rijden en het land in uw eigen tempo te ontdekken. U bezoekt het regenwoud van Taman Negara, de theevelden en hooglanden van de Cameron Highlands en via het Belum National Park reist u naar het eiland Penang, met de historische stad Georgetown. Uw gezinsreis door Maleisië eindigt middels een welverdiende strandvakantie met uw kinderen op de eilanden van Langkawi.

Stel samen met ons uw droomvakantie samen

Bij Original Asia kunt u een gezinsvakantie in Maleisië op maat laten samenstellen. Bovenstaande reis is een voorbeeld, zodat u weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt de gezinsreis volledig naar wens aanpassen, zodat u samen met uw kinderen een droomvakantie beleeft in Maleisië. Wilt u de reis bijvoorbeeld verlengen of inkorten? Heeft u een voorkeur voor meer luxe of houdt u juist van avontuur? Bij ons is het allemaal mogelijk! Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij stellen dan een op maat gemaakte offerte voor u op. Bel ons op +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl en wij helpen u graag verder!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de highlights van de reis naar Maleisië met uw kinderen behoren onder meer:

  • De lekkerste lokale gerechten in historisch Melaka
  • Sightseeing en shopping in Kuala Lumpur
  • Verken het Taman Negara Regenwoud
  • Traditionele dorpjes van Orang Asli
  • De golvende theevelden van de Cameron Highlands
  • Het oude centrum van Georgetown
  • Eindeloos genieten op het strand van Langkawi

Programma

Dag 1 Aankomst in Maleisië

Dag 2 Historisch Melaka

Dag 3 Naar Kuala Lumpur

Dag 4 -5Bruisend KL

Dag 6 Naar de jungle

Dag 7 Taman Negara

Dag 8 De bergen in

Dag 9 Door de theevelden

Dag 10 Cruise door het regenwoud

Dag 11 Het regenwoud van Belum

Dag 12 Naar de eilanden

Dag 13 -14Georgetown

Dag 15 Naar witte stranden

Dag 16 -18Genieten op Langkawi

Dag 19 Vertrek uit Maleisië

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek de eilanden van Langkawi."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk