Rondreis Vietnam met Tieners

Avontuur / Gezinsreizen / Natuur

Onze 22-dgs Rondreis Vietnam Tieners is een avontuurlijke en actieve rondreis die op veler verzoek is samengesteld. Een extra lange rondreis met de focus op natuur en avontuur! Op het programma staat onder meer een spannende 2-dgs trekking door de bergen van Sapa, een streetfoodtour door Hanoi, ziplining, de grotten van Phong Nha Ke Bang, het Bach Ma National Park, de nachttrein, fietstochten, een workshop Vietnamees koken en nog veel meer! De route voert u van Noord-Vietnam naar Zuid-Vietnam en we sluiten de reis af met een heerlijke strandvakantie. Kortom, een lekker actieve rondreis, genieten voor jong & oud en samen de reis afsluiten op het heerlijke Phu Quoc Eiland!

 

HOE ZIET DEZE 22-DGS RONDREIS VIETNAM MET TIENERS ERUIT?

Het programma gaat direct actief van start met een streetfoodtour bij aankomst. De beste manier om de mooiste plekjes en lekkerste hapjes van Hanoi te leren kennen! Na Hanoi volgt het bergstadje Sapa, schitterend gelegen aan de uitlopers van de Himalaya. Hier maakt u een avontuurlijke trekking met overnachting in een homestay. Ook gaat u per kabelbaan naar de top van de Fansipan Mountain, de hoogste berg van Indochina. De route gaat dan naar Bai Tu Long Bay voor een luxe cruise per traditionele jonk. Onderweg geniet u van het uitzicht op de steile rotspartijen en in Bai Tu Long Bay kunt kajakken en is er een BBQ diner op het strand. De volgende stop is dan Phong Nha Ke Bang National Park. Dit is nog relatief onbekend en hier vindt u enorme grottenstelsels, er staat een fietstocht op het programma en u gaat ziplinen door de jungle! Via een bezoek aan de indrukwekkende Vinh Moc tunnels uit de Vietnam Oorlog reist u door naar Centraal-Vietnam. Daar gaat u naar de oude keizerlijke stad Hue, het Bach Ma National Park en in het gezellige Hoi An maakt u een boottocht en staat er een workshop Vietnamees koken op het programma. Vanuit Centraal-Vietnam neemt u een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City (het voormalige Saigon) in Zuid-Vietnam. U bezoekt deze bruisende stad, de Cu Chi tunnels en bijzondere pagode. Dan gaat de route de Mekong Delta in. Ook hier heeft een gevarieerd programma met een boottocht, u gaat fietsen en u maakt een tochtje per sampan. U brengt een bezoek aan de drijvende markt van Cai Rang en daarna gaat de reis door naar Phu Quoc voor een welverdiende strandvakantie op een van de mooiste strandbestemmingen van Vietnam!

 

Kies voor een reis door Vietnam op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de rondreis Vietnam , dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

 • Een streetfoodtour door Hanoi
 • Avontuurlijke trekking door de bergen
 • De rijstterrassen van Sapa
 • Op de hoogste berg van Indochina
 • Cruisen door ongerept Bai Tu Long Bay
 • De grotten van Phong Nha
 • Ziplinen en kajakken
 • Workshop Vietnamees koken
 • Wandelen door Bach Ma National Park
 • Gezellig Hoi An
 • De Cu Chi Tunnels
 • Bruisend Saigon
 • De Mekong delta in
 • Tropisch genieten op Phu Quoc Eiland

Programma

Dag 1 Streetfoodtour

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 De trekking

Dag 4 En door

Dag 5 De hoogste berg

Dag 6 Cruisen

Dag 7 Verken Bai Tu Long Bay

Dag 8 Boot en Trein

Dag 9 Fietsend naar de grotten

Dag 10 Kajakken en Ziplinen

Dag 11 De Vinh Moc Tunnels

Dag 12 Historisch Hue

Dag 13 Bach Ma National Park

Dag 14 Verken Hoi An

Dag 15 Vietnamees koken

Dag 16 Naar Saigon

Dag 17 De Cu Chi Tunnels

Dag 18 De Mekong delta in

Dag 19 De drijvende markt

Dag 20 -21Tropisch genieten

Dag 22 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek het gezellige oude centrum van Hanoi"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk