Familierondreis Maleisië

Gezinsreizen

Een rondreis door Maleisië met uw kinderen is voor velen een droomreis en Original Asia maakt dit graag voor u mogelijk. Wij bieden een 21-daagse reis vol variatie, met verschillende bekende en minder bekende toeristische highlights van het Maleisisch schiereiland. U beleeft een prachtige, luxe familiereis in een rustig tempo en met de leukste excursies voor jong en oud!

Maak een unieke rondreis door Maleisië samen met uw kinderen

De luxe familiereis begint in Melaka, een historisch kuststadje in het zuiden van Maleisië. Hier maakt u een bijzondere fietstocht langs de traditionele dorpjes, ook wel kampong genaamd. Hiervandaan gaat de reis verder naar Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. U doet mee aan een streetfood-tour en vanuit Kuala Lumpur maakt u een tocht naar de vuurvliegjes van Kuantan. Bij vertrek uit Kuala Lumpur begint het self-drive gedeelte van de rondreis door Maleisië met uw kinderen. De route brengt u naar de jungle van Taman Negara, langs de theevelden van de Cameron Highlands en naar het fraaie stadje Georgetown op Penang. Vanuit Penang gaat de reis verder naar een bijzonder regenwoud: het Belum Rainforest. Vervolgens rijdt u door naar de oostkust voor een verblijf in een kampung in Kota Bahru. De rondreis met uw kinderen door Maleisië wordt vervolgens afgesloten met een heerlijke strandvakantie op de Perhantian Eilanden!

Bespreek uw wensen voor een luxe familiereis door Maleisië

Original Asia staat bekend om het aanbieden van rondreizen op maat voor u en uw gezin. Dit is natuurlijk ook mogelijk bij deze rondreis door Maleisië met uw kinderen. Wilt u de reis inkorten of verlengen? Of wilt u liever meer avontuurlijke excursies of juist meer luxe? Geen enkel probleem. Wij passen de reis graag verder voor u aan. Bespreek uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende offerte op maat voor een luxe familiereis door Maleisië. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Veel extra activiteiten
  • Leuke middenklasse hotels
  • Gedeeltelijke self-drive reis
  • Historisch Melaka
  • Bruisend Kuala Lumpur
  • De theevelden van de Cameron Highlands
  • Gezellig Georgetown
  • Het Belum Rainforest
  • Tropisch genieten op de Perhentian Islands

Programma

Dag 1 Welkom in Maleisië

Dag 2 Fietsen

Dag 3 Naar KL

Dag 4 Vuurvliegjes & grotten

Dag 5 Streetfoodtour

Dag 6 De Jungle in

Dag 7 De Canopy tour

Dag 8 De Highlands

Dag 9 De Gunung Brinchang

Dag 10 Naar Penang

Dag 11 Kooklessen

Dag 12 Op Penang

Dag 13 Een bijzonder woud

Dag 14 Belum Rainforest

Dag 15 Kota Bahru

Dag 16 Het dorpsleven

Dag 17 Naar het strand

Dag 18 -20Tropisch genieten

Dag 21 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De jungle van Taman Negara verkennen!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk