Family Adventure Vietnam

Gezinsreizen

Dat Vietnam een prachtige bestemming is voor jong en oud bewijst deze de 18-dgs reis Family Adventure Vietnam wel! Het is een mooie mix van natuur, cultuur en strand én de reis is gebaseerd op verblijf in familiekamers. U ziet Hanoi, u maakt een cruise door de Halong Bay, u bezoekt de Citadel van Hue en de drijvende markt van de Mekong Delta. En natuurlijk is er ook tijd om te relaxen aan de mooiste stranden. Per auto, traditionele jonk, sampan en fiets ontdekt u samen de mooiste plekjes van het fascinerende Vietnam!

De rondreis Family Adventure Vietnam start in Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Hier verkent u de stad en maakt u een cruise door de befaamde Halong Bay. In de Red River Delta overnacht u in een prachtig traditioneel huis en maakt u kennis met de lokale bevolking. Na dit bezoek aan het noorden volgt een binnenlandse vlucht naar Hue, in Midden-Vietnam. In Hue bezichtigt u de keizerlijke Citadel. In het nabijgelegen Hoi An staat er een fietstocht op het programma voordat de route u verder voert naar het zuiden. Vanuit Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon, verkent u de Mekong Delta met zijn drijvende markten, ongerepte eilandjes en traditionele dorpjes. De rondreis Family Adventure Vietnam eindigt met een strandvakantie op het tropische eiland Phu Quoc.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Verblijf in familiekamers
  • Een cruise door Halong Bay
  • Een bezoek aan het platteland
  • De fietstocht in Hoi An
  • De keizerlijke Citadel
  • De machtige Mekong Delta
  • Genieten aan het strand van Phu Quoc

Programma

Dag 1 Aankomst in Vietnam

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 Halong Bay

Dag 4 Terug naar Hanoi

Dag 5 Ky Son

Dag 6 Naar Hue

Dag 7 Hue & De Citadel

Dag 8 Naar Hoi An

Dag 9 Fietstocht

Dag 10 Hoi An

Dag 11 Naar Saigon

Dag 12 De Vietnamoorlog

Dag 13 De machtige Mekong-delta

Dag 14 Naar het strand

Dag 15 -17De stranden van Phu Quoc

Dag 18 Vertrek uit Vietnam

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De witte stranden van Phu Quoc vormen de perfecte afsluiting van deze rondreis."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk