Gezinsreis Sri Lanka Compleet

Gezinsreizen

Onze 19-dgs Gezinsreis Sri Lanka Compleet doet zijn naam eer aan: een zeer complete rondreis, geheel privé en helemaal verzorgd. U bezoekt de mooiste plekjes, bezienswaardigheden en stranden van het schitterende Sri Lanka! De reis is speciaal voor gezinnen samengesteld. Het verblijf is op basis van familiekamers, de reis heeft een rustig tempo en tal van activiteiten en excursies voor jong en oud.

De Gezinsreis Sri Lanka Compleet begint met een dagje aan het strand in Negombo, makkelijk dichtbij het vliegveld. Daar reist u door naar het noorden, waar u op safarikamp gaat in het Wilpattu national park en een bezoek brengt aan de oude koningsstad Anuradhapura. De route voert u dan naar mooie stranden van de oostkust, ideaal voor de zomervakantie, want dan heeft u daar de beste kans op goed weer. De volgende stop is Habarana , waar u een fietstocht maakt en de Pidurangala Rock beklimt. Verder ziet u de beroemde grottempels van Dambulla voordat u doorreist naar Kandy. In Kandy bezoekt u niet alleen de bekende tempel, maar gaat u ook naar een olifantenopvang waar u deze indrukwekkende dieren mag voeren en zelfs meehelpen met wassen. Een onvergetelijke ervaring! Vervolgens trekt u de bergen in, naar de theevelden van Nuwara Eliya. Ook staat hier de populaire treinreis door de bergen op het programma. Via het Yala National Park bereikt u het zuiden van Sri Lanka met de stranden van Tangalle en het V.O.C. fort van Galle. Na nog een stadstour door Colombo keert u weer terug in Negombo.

 

Kortom, voor de ideale gezinsvakantie door Sri Lanka kiest u de 19-dgs Gezinsreis Sri Lanka Compleet!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

 • Overnacht in een safarikamp
 • Historisch Anuradhapura
 • De ongerepte oostkust
 • Fietsen in Polonnaruwa
 • Beklim de Pidurangala Rock
 • Olifanten wassen & voeren
 • De mooiste stranden van Sri Lanka
 • Ontdek Kandy
 • Per trein door de bergen
 • Op jeepsafari in Yala National Park
 • Het Fort van Galle

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Safarikamp

Dag 3 Anuradhapura

Dag 4 Trincomalee

Dag 5 -6De oostkust

Dag 7 Fietsen

Dag 8 Pidurangala Rock

Dag 9 De culturele driehoek

Dag 10 Grottempels & Specerijen

Dag 11 De olifanten

Dag 12 De theevelden

Dag 13 Per trein

Dag 14 Op jeepsafari

Dag 15 Naar het strand

Dag 16 -17Tropisch genieten

Dag 18 Het fort van Galle

Dag 19 Naar huis

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Per trein door de bergen!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk