Familiereis Sri Lanka

Gezinsreizen

Onze 12-dgs Familiereis Sri Lanka is een avontuurlijke en gevarieerde rondreis, geschikt voor jong en oud! Op veler verzoek hebben we deze reis samengesteld met verblijf in familiekamers, een rustig tempo en programma dat een mooie mix vormt van natuur en cultuur. De ideale reis voor de zomervakantie of meivakantie! Zoals al onze reizen is ook deze rondreis geheel privé en tot in de puntjes verzorgd. U reist door Sri Lanka per minibus met een eigen chauffeur/gids en u bezoekt de mooiste plekjes en bezienswaardigheden.

De route start met een nachtje in Negombo, makkelijk dichtbij het vliegveld. Daarna trekt het binnenland in, naar de fascinerende regio van de Culturele Driehoek. Een prachtige streek die vol staat met oude koningssteden, ruïnes en tempels. Onderweg bezoekt u een olifantenopvang die wordt gerund door vrijwilligers en mag u dieren voeren en zelfs helpen te wassen. Daarnaast ziet u de grottempels van Dambulla en u beklimt de ongerepte Pidurangala Rock. Via de stad Kandy voert de route u verder de theeplantages van Nuwara Eliya. Uiteraard ontbreekt ook de bekende treinreis door bergen, valleien en theevelden niet! In Zuid-Sri Lanka maakt een jeepsafari door Yala National Park en de Familiereis Sri Lanka wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie in Tangalle.

 

N.B. al naar gelang uw vakantiedagen/planning kan de reis worden uitgebreid met een langere strandvakantie of een bezoek aan de paradijselijke Malediven!

 

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

  • Beklim de Pidurangala Rock
  • Olifanten wassen & voeren
  • De mooiste stranden van Sri Lanka
  • Ontdek Kandy
  • Per trein door de bergen
  • Op jeepsafari in Yala National Park
  • Het Fort van Galle

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 De olifanten

Dag 3 Beklim Pidurangala

Dag 4 Grottempels & Specerijen

Dag 5 Ontdek Kandy

Dag 6 De theevelden

Dag 7 Per trein

Dag 8 Op jeepsafari

Dag 9 Naar het strand

Dag 10 Tropisch genieten

Dag 11 Het Fort van Galle

Dag 12 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Per trein door de bergen, langs theevelden, valleien en watervallen!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk