Familiereis Sri Lanka

Gezinsreizen

Deze 12-daagse familiereis naar Sri Lanka is de ideale rondreis om het prachtige Sri Lanka samen met uw kinderen te ervaren. Original Asia biedt u de mogelijkheid om deze gevarieerde familiereis naar Sri Lanka compleet zelf samen te stellen. Hierdoor weet u zeker dat u een reis boekt die volledig op uw wensen aansluit. Bij ons kunt u de reis samenstellen met een verblijf in familiekamers, een rustig reistempo en een programma wat een mooie mix biedt tussen natuur en cultuur. Zoals al onze reizen, is ook deze rondreis door Sri Lanka met uw kinderen geheel privé en tot in de puntjes verzorgd. U reist door het land per minibus met een eigen chauffeur en gids en daarnaast bezoekt u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden.

Hoe wordt de familiereis door Sri Lanka vormgegeven?

De route start met een nachtje in Negombo. Daarna trekt u met uw gezin het binnenland in, naar de fascinerende regio van ‘de Culturele Driehoek’. Hier bezoekt u talloze oude koningssteden, tempels en ruïnes. Tevens bezoekt u tijdens uw rondreis door Sri Lanka een olifantenopvang, die altijd goed in de smaak valt wanneer er wordt gereisd met kinderen. U gaat naar de grottempels van Dambulla en u beklimt tijdens de familiereis de bekende Sri Lankaanse Pidurangala Rock. Via Kandy reist u langs de theeplantages van Nuwara Eliya en maakt u nog een jeepsafari door Yala National Park. De familiereis door Sri Lanka eindigt met een heerlijke strandvakantie in Tangalle.

Neem contact met ons op en laat een rondreis op maat samenstellen

Wilt u de familiereis naar Sri Lanka aanpassen naar uw wensen? Wilt u bijvoorbeeld meer excursies toevoegen, de vakantie verlengen of langer genieten van luxe en ultieme ontspanning? Original Asia maakt het voor u mogelijk. De reizen die wij aanbieden zijn volledig op maat samen te stellen, waardoor de reis altijd naar wens is. Bespreek uw wensen met ons en wij sturen u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Voor meer informatie over een rondreis door Sri Lanka samen met uw kinderen, kunt u bellen naar +31(0)85 760 47 00 of een e-mail sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

  • Beklim de Pidurangala Rock
  • Olifanten wassen & voeren
  • De mooiste stranden van Sri Lanka
  • Ontdek Kandy
  • Per trein door de bergen
  • Op jeepsafari in Yala National Park
  • Het Fort van Galle

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 De olifanten

Dag 3 Beklim Pidurangala

Dag 4 Grottempels & Specerijen

Dag 5 Ontdek Kandy

Dag 6 De theevelden

Dag 7 Per trein

Dag 8 Op jeepsafari

Dag 9 Naar het strand

Dag 10 Tropisch genieten

Dag 11 Het Fort van Galle

Dag 12 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Per trein door de bergen, langs theevelden, valleien en watervallen!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk