De Ultieme Gezinsreis Thailand

Gezinsreizen

De Ultieme Gezinsreis Thailand is een uitgebreide 20-dgs rondreis door het Land van de Glimlach. Ideaal voor een eerste bezoek aan Thailand en bovendien geschikt voor jong en oud!

Uw reis start in Bangkok. Geniet van deze kleurrijke en bruisende stad. U maakt hier een stadstour langs de mooiste bezienswaardigheden. De route gaat daarna naar de provincie Kanchanaburi. Deze is bekend van de River Kwai brug, maar heeft nog veel meer te bieden. U bezoekt de treinmarkt, de Erawan watervallen en u slaapt op een drijvende bungalow. Vanuit Kanchanaburi gaat de reis terug naar Bangkok en daarvandaan neemt u de nachttrein naar Chiang Mai, in Noord-Thailand. Een gezellige stad met in de omgeving tal van excursiemogelijkheden en hiervan plannen we de fietstocht en de olifantenopvang alvast voor u in. Vanuit het noorden gaat de reis verder naar het Khao Sok National Park en de eilanden in de Golf van Thailand. In de jungle van Khao Sok gaat u rivertuben en slaapt u in uw eigen boomhuis. Daarna is het eilandhoppen met eerst het eilandje Koh Tao, dat de perfecte snorkellocatie is. We sluiten de reis af aan de stranden van het prachtige Koh Samui!

Zowel het programma als de accommodatie vormt een mooie mix van natuur, cultuur en strand, met een verblijf in een fraaie cityhotels, een drijvende bungalow, een boomhuis en hotels aan het strand. Waar mogelijk en waar nodig wordt uw verblijf gebaseerd op familiekamers.

 

Kortom, voor de perfecte zomervakantie kiest u voor De Ultieme Gezinsreis Thailand!

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde privéreis
  • Voor jong en oud
  • Bruisend Bangkok
  • Op een drijvende bungalow
  • De watervallen van Erawan
  • Bij een olifantenopvang
  • Fietsen langs de rijstvelden
  • Overnachting in een boomhuis
  • Paradijselijk Koh Samui
  • Ontdek Koh Tao

Programma

Dag 1 Welkom in Thailand

Dag 2 Ontdek de stad

Dag 3 Bangkok

Dag 4 De drijvende markt

Dag 5 De Watervallen

Dag 6 Per trein

Dag 7 De roos van het noorden

Dag 8 Fietsen

Dag 9 De Olifanten

Dag 10 Chiang Mai

Dag 11 Naar het zuiden

Dag 12 Het Cheow Lan Meer

Dag 13 Naar het strand

Dag 14 -15Paradijselijk Koh Tao

Dag 16 Eiland-hoppen

Dag 17 -19Koh Samui

Dag 20 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Het indrukwekkende Grand Palace in Bangkok"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk