Our Jungle House

Avontuur / Natuur

Our Jungle House is een bijzondere ecolodge, met boomhuizen gelegen in jungle en omringd door de rivier en de steile krijtrotsen die typerend zijn voor het Khao Sok National Park. Voor een avontuurlijk tintje aan uw rondreis door Thailand is deze ecolodge de ideale keuze!

De ecolodge heeft naast boomhuizen ook enkele jungle bungalows. In totaal zijn er 21 kamers en als ecolodge is er bewust geen airco of televisie aanwezig. Wel beschikt iedere kamer over een terras met uitzicht op de natuur en kans om de gibbons en de neushoornvogels te spotten. De meeste boomhuizen en bungalows kijken uit over de rivier en de krijtrotsen. Alle kamers zijn basic ingericht met gebruik van veel natuurlijke materialen en beschikken over bedden met klamboe en een eigen badkamer met douche, warmwater en westers toilet.

Tot de overige faciliteiten behoren onder andere een goed restaurant met authentiek Thaise keuken, bar, gratis WiFi, een gezamenlijke lounge en natuurlijk een activiteitendesk met tal van excursies door het schitterende Khao Sok National Park.

 

Locatie: Our Jungle House ligt in de jungle aan een rivier en aan de voet van een rotswand. U bereikt de ecolodge vanuit Surat Thani (2 uur rijden) , Khao Lak (1 uur rijden), Krabi (2,5 uur rijden) of vanuit Phuket (2,5 uur rijden).

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wifi

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl