Sri Lanka en Malediven met Tieners

Avontuur / Gezinsreizen

De 20-dgs Rondreis Sri Lanka en Malediven met Tieners is een avontuurlijke en actieve rondreis. Jeepsafari’s, boottochten, trekkings, fietstochten, meehelpen bij een olifantenopvang, zipline-en door de jungle, rafting en nog veel meer! Daarnaast ziet u ook de bekende highlights zoals de stad Kandy, de theevelden van Nuwara Eliya, de tempels van Polonnaruwa en natuurlijk ook de beroemde treinreis door de bergen. Als kers op de taart eindigt de reis op met een heerlijke strandvakantie op de Malediven. Kortom, een lekker actieve rondreis, genieten voor jong & oud en samen de reis afsluiten op de paradijselijke Malediven!

 

HOE ZIET DEZE 20-DGS RONDREIS SRI LANKA EN MALEDIVEN MET TIENERS ERUIT?

Het programma start met een dagje in Negombo bij aankomst. Makkelijk dichtbij het vliegveld en perfect om even lekker te acclimatiseren. In Negombo maakt u een stadstour en een boottocht door de mangroves. Vervolgens gaat de reis naar het Wilpattu National Park voor een jeepsafari en overnachting in een safarikamp! De volgende stop is de Culturele Driehoek regio. Hier beklimt u de Pidurangala Rock voor een waanzinnig uitzicht. U maakt een fietstocht langs de eeuwenoude tempels & ruïnes van Polonnaruwa. Hierna gaat de reis naar Centraal-Sri Lanka, met een bezoek aan Kandy, rafting in Kitulgala, de bekende treinreis door de bergen en u gaat zipline-en door de jungle van Ella! In Zuid-Sri Lanka maakt u nog een extra jeepsafari door Yala National Park, op zoek naar het Sri Lankaanse luipaard, u ziet het V.O.C. fort van Galle en u geniet van een strandvakantie in Mirissa. In het seizoen kunt u hier bovendien walvis-spotten. Via Negombo keert u weer terug richting het vliegveld. De reis gaat dan door naar de Malediven voor een welverdiende strandvakantie op een van de mooiste strandbestemmingen ter wereld!

 

Kies voor een reis door Sri Lanka op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de rondreis Sri Lanka en Malediven met Tieners, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

 • Jeepsafari in Wilpattu National Park
 • Boottocht door de mangroves
 • Slapen in een safarikamp
 • Beklim de Pidurangala Rock
 • Fietsen langs eeuwenoude tempels
 • Rafting in Kitulgala
 • Per trein door de bergen
 • Zipline-en in de jungle van Ella
 • Op zoek naar de luipaarden van Yala
 • Het strand van Mirissa
 • Tropisch genieten op de Malediven

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Per boot & per jeep

Dag 3 Pidurangala Rock

Dag 4 Fietsen

Dag 5 De Olifanten

Dag 6 De Trekking

Dag 7 Rafting

Dag 8 Per trein

Dag 9 Zipline-en boven de jungle

Dag 10 Naar Tissa

Dag 11 Op Jeepsafari

Dag 12 Naar het strand

Dag 13 -14Mirissa

Dag 15 Het fort & de stad

Dag 16 Naar de Malediven

Dag 17 -19Tropisch genieten

Dag 20 Vertrek naar huis

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Op jeepsafari!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk