Palm Paradise Cabanas

Gezinsreizen

Het Palm Paradise Cabanas is een sfeervol middenklasse hotel in Tangalle. Het resort bestaat uit villa’s en cabana’s, gelegen in een fraaie tropische tuin aan het strand.  Het hotel telt 22 houten cabana’s op palen. Deze klassieke kamers bieden een authentiek strandgevoel en beschikken niet over een airco. Daarnaast zijn er 6 deluxe villa’s met airco en 4 kamers gelegen in het countryhouse, ook voorzien van airco. Alle kamers kijken uit op de tropische tuinen en/of de Indische Oceaan en zijn uitgerust met  comfortabele bedden, eigen badkamer, zitgedeelte en terras.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een zwembad, een goed restaurant met een mix van westerse en authentiek srilankaanse gerechten, massageservice, bar, wasseretteservice, gratis WiFi in de openbare ruimtes en activiteitendesk.

 

Locatie: Het Palm Paradise Cabanas ligt tussen de palmbomen en direct aan het strand van Tangalle. U bevindt zich hier aan de prachtige zuidkust van Sri Lanka. Vanuit Tangalle rijdt u in ongeveer 3-4 uur naar Colombo en het vliegveld.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels