Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Onbekend Ceylon.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€45 p.p.

Goldi Sands Hotel

Het Goldi Sands Hotel ligt direct aan het strand van Negombo. Dit 3+ sterren hotel is gebouwd in koloniale stijl en is favoriet bij velen!

Vanaf
€55 p.p.

Jetwing Sea Resort

Het Jetwing Sea Resort ligt aan het strand van Negombo en biedt haar gasten de perfecte mix van moderne elegantie en traditionele Srilankaanse gastvrijheid.

Vanaf
€44 p.p.

Diyamba Resort

Het Diyamba Resort ligt aan het noordwestelijke strand van Kalpitiya. Kitesurfen, walvis- en dolfijnenspotten en eindeloze, verlaten stranden zijn de steekwoorden.

Vanaf
€84 p.p.

Bar Reef Resort

Het Bar Reef Resort is een fraai ecoresort, gelegen op het schiereiland van Kalpitiya. Het resort ligt direct aan het strand en bestaat uit 8 kamers in bungalowstijl.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Alakamanda

Hotel Alakamanda is een leuk en kleinschalig middenklasse hotel met 28 kamers. Het ligt in een groene omgeving nabij de oude hoofdstad Anuradhapura.

Vanaf
€47 p.p.

Palm Garden Village

Het Palm Garden Village is een zeer goed middenklasse hotel gelegen in een grote tropische tuin. Het hotel telt 40 kamers en 10 suites, gelegen in chalets.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Een prima middenklasse hotel met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Vanaf
€85 p.p.

Aliya Resort

Het Aliya Resort is een rustig gelegen 4-sterren hotel dat uitkijkt op de bekende Lions Rock van Sigiriya. Dit fraaie luxe hotel krijgt zeer goede recensies en staat garant voor een heerlijk verblijf!

Vanaf
€45 p.p.

Senani Hotel

Het Senani Hotel is een klein hotel, gelegen in de heuvels van Kandy. Het Senani Hotel telt 34 kamers uitzicht op de stad of de groene heuvels.

Vanaf
€60 p.p.

Cinnamon Citadel

Het Cinnamon Citadel is een goed 4-sterren hotel, prachtig gelegen aan de rivier en omringd door groene heuvels. Het hotel telt 123 kamers gelegen in laagbouw.