Diyamba Resort

Avontuur / Natuur

Het Diyamba Resort ligt aan het noordwestelijke strand van Kalpitiya, een landtong aan de westkust van Sri Lanka. Op dit dunbevolkte stukje Sri Lanka vindt u eindeloze verlaten stranden met de Indische Oceaan aan de ene en de Puttalam Lagoon aan de andere zijde. Diyamba betekent letterlijk ‘The Deep Blue’ en dit refereert natuurlijk aan de oceaan. Deze bestemming is het walhalla voor zee- en strandliefhebbers. U kunt hier kitesurfen, dolfijn- en walvis-spotten, duiken en genieten van de lange stranden.

Het Diyamba Resort is een kleinschalig resort met slechts 8 kamers. De standaard kamers liggen in laagbouw en zijn sober maar functioneel ingericht met een ventilator, bureau, comfortabel bed, eigen badkamer en uitzicht op zee. Tot de faciliteiten en diensten van het Diyamba Resort behoren onder meer een restaurant met lokale en internationale gerechten, een lounge, hangmatten, roomservice, activiteitendesk en gratis WiFi.

Locatie: Het Diyamba Resort ligt aan het strand van Kalpitiya, op 135 kilometer van het internationale vliegveld van Colombo. Het is een afgelegen en dunbevolkt gebied met een prachtige natuur.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wifi

activiteitendesk

roomservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels