Hotels Sri Lanka

Galle Fort Hotel

Het Galle Fort Hotel is een zeer luxe boutique hotel, gelegen in een koloniale villa van Hollands-origine. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Galle in stijl!

Gamodh Citadel Resort

Het Gamodh Citadel Resort is een kleinschalig en gezellig middenklasse hotel. Het ligt in een mooie tuin, net buiten het centrum van Anuradhapura.

Kandyan Manor Homestay

De Kandyan Manor Homestay is fraaie middenklasse boutique hotel, gelegen in de natuur, buiten het drukke centrum van de stad Kandy.

Oak Ray Lake Resort

Het Oak Ray Lake Resort is een goed middenklasse hotel, gelegen aan het meer van Tissahamara. De ideale keuze voor een bezoek aan Yala National Park!

Fort Bazaar Hotel

Het Fort Bazaar Hotel is een fraai boutique hotel met 18 kamers, gelegen in een klassieke koloniale villa uit de 17e eeuw.

Villa Hundira

Villa Hundira is een kleine gezellige villa met een fraaie tropische tuin. Dit middenklasse hotel ligt aan de lagune van Negombo en biedt een comfortabel verblijf. 

Skandig Beach Resort

Het Skandig Beach Resort is een goed middenklasse hotel dat direct aan het strand van Trincomalee ligt. Het is een hotel in laagbouwstijl.

Jansens Bungalow

Jansens Bungalow is een fraaie ecolodge, gelegen in een prachtige omgeving en op slechts enkele minuten van het Sinharaja regenwoud natuurreservaat!

Dream Cliff Mountain Resort

Het Dream Cliff Mountain Resort is een schitterend boutique hotel dat bestaat uit zeven bungalows met een onvergetelijk uitzicht over de bergen en heuvels!