Aliya Resort

Het Aliya Resort is een rustig gelegen 4-sterren hotel dat uitkijkt op de bekende Lions Rock van Sigiriya. Dit fraaie luxe hotel krijgt zeer goede recensies en staat garant voor een heerlijk verblijf! Het hotel telt 96 kamers en suites die zijn gelegen in laagbouw, chalets en enkele luxe tenten in de natuur. De kamers zijn modern en stijlvol ingericht en voorzien van airco, LCD-televisie, telefoon, ventilator, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, kluisje en een badkamer met bad/douche.

Tot de faciliteiten van dit fraaie hotel behoren verder diverse restaurants met lokale en internationale specialiteiten, een zwembad met uitzicht, een spa & wellnesscenter met tal van massages en behandelingen, een fitnesszaal, bar, badmintonveld, roomservice, wasseretteservice en activiteitendesk met uitstapjes door de omgeving.

 

Locatie: Het Aliya Resort ligt centraal in de culturele driehoek van Sri Lanka en kijkt uit op de Lions Rock van Sigiriya. Een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan deze prachtige regio.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels