Bar Reef Resort

Natuur

Het Bar Reef Resort is een fraai ecoresort, gelegen op het schiereiland van Kalpitiya. Het resort ligt direct aan het strand en bestaat uit 8 kamers in bungalowstijl. De inrichting van de kamers is eenvoudig, met een zithoek, comfortabel bed en eigen badkamer. In dit ecoresort is er bewust voor gekozen geen airco en televisie te plaatsen in bungalows. In het seizoen (van november tot april) worden er boottochten georganiseerd om de dolfijnen en walvissen te spotten die hier dan voorkomen. Voor de natuurliefhebbers is ook een bezoek aan het Wilpattu National Park een echte aanrader. Dit oudste nationale park van Sri Lanka ligt op ongeveer een uur rijden van het resort.

Tussen mei en oktober is het mogelijk om kitesurf-lessen te nemen. Tot de andere faciliteiten van het resort behoren onder meer een zwembad, een restaurant met Srilankaanse en internationale gerechten, bar, wasseretteservice en activiteitendesk.

Locatie: Het Bar Reef Resort ligt aan de zeezijde van het schiereiland Kalpitiya. Een rustige locatie met veel watersportmogelijkheden. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer twee tot drie uur naar het Bar Reef Resort.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels