Onbekend Ceylon

Natuur

De 9-dgs rondreis Onbekend Ceylon laat u kennismaken met verschillende delen van Sri Lanka waar maar weinig toeristen komen zoals het Kalpitiya schiereiland in het noordwesten. Op het Kalpitiya Schiereiland kunt u genieten van de prachtige stranden en de lagune die een paradijs is voor watersporters en vogelliefhebbers. U bezoekt het Wilpattu National Park en de oude hoofdstad Anuradhapura met de heilige boom. Via Polonnaruwa, een historische stad bekend om zijn indrukwekkende ruïnes reist u naar Sigiriya. De route eindigt met een bezoek aan de stad Kandy.

Onbekend Ceylon is een mooie mix van ongerepte natuur en de highlights van de Culturele Driehoek van Sri Lanka. Het is de ideale reis voor ieder die een bijzondere route zoekt die anders dan anders is, voor de reiziger die al eens in Sri Lanka is geweest en voor de strand- en natuurliefhebbers.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • De dolfijnen van Kalpitiya
  • De mooiste stranden van Sri Lanka
  • Het Wilpattu National Park
  • Fietsen door Polonnaruwa
  • Historisch Anuradhapura

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Chilaw & Kalpitiya

Dag 3 De dolfijnen van Kalpitiya

Dag 4 Wilpattu & Anuradhapura

Dag 5 Anuradhapura

Dag 6 Polonnaruwa

Dag 7 Sigiriya

Dag 8 Naar Kandy

Dag 9 Vertrekken of verlengen?

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Het Wilpattu National Park is een van de beste plaatsen om het Srilankaanse luipaard te spotten."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk