Werkelijk Azie

Maleisië

Met een vakantie naar Maleisië ontdekt u dit bijzondere diverse land dat bestaat uit het West-Maleisisch Schiereiland en Borneo. Het West-Maleisisch Schiereiland, ook wel het Peninsula genoemd, ligt onder Thailand en boven Singapore. Van de in totaal 29 miljoen inwoners leven er maar liefst 23 miljoen in West-Maleisië. Hier ligt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur en u vindt er talloze highlights zoals de theevelden van de Cameron Highlands, de nationale parken zoals Belum en Taman Negara en schitterende historische steden zoals Melaka en Georgetown. Voor de perfecte strandbestemming kiest u één van de tropische eilanden Tioman, Langkawi, Penang of Pangkor. Borneo daarentegen is dunbevolkt en grotendeels bedekt met tropisch regenwoud. Het is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers, sportieve en avontuurlijke reizigers. U kunt het regenwoud intrekken op zoek naar orang-oetans, overnachten in een traditioneel longhouse, Mount Kinabalu (4095m) beklimmen, de grotten van Mulu verkennen of snorkelen en tropisch genieten op één van de ongerepte eilandjes. Boek een vakantie en ontdek het veelzijdige Maleisië nu met Original Asia!

Landinformatie | Praktische informatie

Rondreizen door Maleisië

Hieronder vindt u onze mooiste voorbeeldreizen door Maleisië. Zoekt u net wat anders of wilt u iets wijzigen? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!

Maleisië overzicht

Inspiratie

De mooiste reizen worden een succes door dat ene leuke hotelletje, die bijzondere excursie of dat perfecte restaurant. Bij Original Asia weten we dat als geen ander. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl