Excursies Sri Lanka
Pinnawela Olifantenweeshuis

Bezoek het Pinnawela olifantenweeshuis. Twee keer per dag wandelen de olifanten naar de rivier voor een verkoelend bad. Een ervaring die u niet mag missen!

Anuradhapura

Anuradhapura is een van de hoofdsteden van het oude Sri Lanka. U vindt hier nog zeer goed bewaard gebleven ruïnes van de tempels uit vervlogen tijden.

Walvisspotten

Sri Lanka kent enkele van de beste locaties ter wereld als het gaat om walvisspotten. Vooral Mirissa in het zuiden en de oostkust van Sri Lanka staan hierom bekend.

Yala National Park

Het Yala National Park is een van grootste nationale parken van Sri Lanka en naast olifanten en buffels heeft u hier ook goede om een luipaard te spotten.

Minneriya National Park

In het Minneriya National Park vindt in het seizoen (aug-sep) ‘The gathering’ plaats, de grootste concentratie van wilde Aziatische olifanten ter wereld.

Polonnaruwa

Polonnaruwa werd in het jaar 1070 na Anuradhapura de tweede hoofdstad van het oude Sri Lanka. U vindt er ook vandaag nog schitterende ruïnes en tempels.

Sigiriya Lions Rock

Bent u in de culturele driehoek? Bezoek dan zeker Sigiriya voor de beklimming van het beroemde Sigiriya Lions Rock paleis.

Dambulla

Dambulla is beroemd om zijn vijf grottempels, hooggelegen op een rots. De wanden van deze indrukwekkende grotten zijn bedekt met Boeddhistische wandschilderingen.

Galle Citytour

Breng met de Galle Citytour een bezoek aan het 17e eeuwse V.O.C. fort en het oude centrum van deze fascinerende stad.

Colombo Citytour

Met de Colombo Citytour maakt u kennis met de grootste stad van Sri Lanka en haar bekendste wijken als Fort, Pettah en Cinnamon Gardens.

Kitulgala Rafting

Kitulgala is een mooie streek in de bergen, nabij Nuwara Eliya. Deze streek staat bekend om haar prachtige natuur en de Kitulgala Rafting excursie.

Horton Plains en Worlds End

Horton Plains en Worlds End is een prachtige trekking door de natuur van Nuwara Eliya met als letterlijk hoogtepunt het uitzicht vanaf Worlds End!

Adams Peak

Het doel van de Adams Peak trekking is om bij zonsopkomst op de top aan te komen. Het is een flinke klim, maar de doorzetter wordt beloond met een spectaculair uitzicht!