Maatwerk

Laat uw droomreis uitkomen!

Op onze website vindt u een groot aantal rondreizen en bouwstenen. Deze zijn vooral bedoeld als voorbeeld, om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard is iedere reiziger anders, dus in de praktijk stellen we bijna iedere reis op maat samen, helemaal afgestemd op uw wensen, plannen, budget en verwachtingen. Daarbij worden gewoon dezelfde tarieven gehanteerd als bij de pakketten dus een maatwerkreis is niet duurder en zeg nou zelf: wat is er nu leuker dan uw eigen, unieke reisprogramma?

 

Bel of mail, laten ons weten wat uw wensen en plannen zijn en we sturen u graag een vrijblijvend reisvoorstel met altijd een scherpe prijs en unieke invulling!

 

Maak van uw droomreis werkelijkheid: Vul hieronder uw gegevens en wensen in. Wij nemen contact met u op en aan de hand van uw wensen maken wij geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor u op. Perfect maatwerk, afgestemd op uw wensen, budget en plannen!

Laat ons weten hoe uw droomreis er in grote lijnen uitziet. Welke bestemming, welke data, met hoeveel personen en wat uw reiswensen zijn!

Met de knop ‘opslaan’ die bij iedere reis, bouwsteen, hotel en excursie vermeld staat, kunt u een wensenlijstje opstellen en onder het kopje maatwerk kunt de lijst voorzien van uw wensen en opmerkingen en daarna naar ons doorsturen.

uw offerte

0

uw gegevens

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wanneer u wilt vertrekken, met hoeveel personen u reist, wat ongeveer het gewenste budget is en hoe lang de reis mag duren. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!