Maatwerk

Maatwerk

Laat uw dromen uitkomen door een rondreis door Zuidoost-Azië op maat te boeken bij Original Asia. Op onze website vindt u een groot aantal rondreizen en bouwstenen om zelf een rondreis naar Zuidoost-Azië samen te stellen. De reizen die u op onze website vindt, staan hier voornamelijk om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard is iedere reiziger anders, dus de wensen voor een rondreis door Zuidoost-Azië ook. Daarom zorgen wij ervoor dat u een reis zelf kunt samenstellen, een reis die volledig op uw wensen, plannen, budget en verwachtingen is afgestemd. Daarbij worden gewoon dezelfde tarieven gehanteerd als bij de pakketten, dus een maatreis is niet duurder. En zeg nou zelf: wat is er leuker dan uw eigen, unieke reisprogramma?

Hoe werkt het samenstellen van de reis naar Zuidoost-Azië?

Laat ons weten hoe uw droomreis naar Zuidoost-Azië eruitziet. Welke bestemming, welke data, met hoeveel personen en wat uw reiswensen zijn. Met de knop ‘opslaan’ die bij iedere reis, bouwsteen, hotel en excursie vermeld staat, kunt u een wensenlijstje opstellen. Het is zelfs mogelijk om het thema van uw reis te bepalen. Gaat u voor avontuur of toch liever voor luxe reizen? Of wellicht op huwelijksreis? Onder het kopje maatwerk kunt u de lijst voorzien van uw wensen en opmerkingen, om deze vervolgens naar ons door te sturen.

Een rondreis door Zuidoost-Azië zonder zorgen

Wanneer u bij ons een reis naar Zuidoost-Azië boekt, bent u voor 100% verzekerd van de ideale rondreis op maat. Vul hieronder uw gegevens en wensen in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en aan de hand van uw wensen maken wij een geheel vrijblijvende offerte op maat. Perfect maatwerk, afgestemd op uw wensen, budget en plannen, dat is waar Original Asia voor staat!

 

uw offerte

0

uw gegevens

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wanneer u wilt vertrekken, met hoeveel personen u reist, wat ongeveer het gewenste budget is en hoe lang de reis mag duren. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!