Maatwerk

Maatwerk

Laat uw dromen uitkomen door een rondreis door Zuidoost-Azië op maat te boeken bij Original Asia. Bij ons vindt u een groot aantal rondreizen en bouwstenen om zelf een reis naar Zuidoost-Azië samen te stellen. De reizen op onze website laten zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard is iedere reiziger anders, dus de wensen voor een rondreis door Zuidoost-Azië ook. Daarom zorgen wij ervoor dat u een reis zelf kunt samenstellen die volledig op uw wensen, plannen, budget en verwachtingen is afgestemd. Daarbij hanteren wij dezelfde tarieven als bij vooraf samengestelde reizen. Zo krijgt u een uniek reisprogramma voor uw vakantie naar Zuidoost-Azië!

Hoe werkt het samenstellen van een rondreis door Zuidoost-Azië?

Laat ons weten hoe de reis van uw dromen door Zuidoost-Azië eruitziet en wij gaan voor u aan de slag met het samenstellen van een vakantie. Welke bestemmingen wilt u ontdekken, op welke data en met hoeveel personen? Met de knop ‘opslaan’ die bij iedere reis vermeld staat, kunt u eenvoudig een wensenlijstje opstellen. Het is zelfs mogelijk om het thema van uw reis te bepalen. Kiest u voor avontuur of toch liever voor luxe reizen? Of gaat u op huwelijksreis? Geef alle wensen van uw reis aan ons door, zodat wij een vakantie op maat kunnen samenstellen door Zuidoost-Azië.

Laat een vakantie op maat samenstellen door Zuidoost-Azië

Wanneer u bij ons een reis naar Zuidoost-Azië boekt, bent u voor 100% verzekerd van de ideale rondreis op maat. Vul hieronder uw gegevens en wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Aan de hand van uw wensen stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op voor een overzicht van de kosten van uw reis. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via +31(0)85 760 47 00 of een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

uw offerte

0

uw gegevens

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wanneer u wilt vertrekken, met hoeveel personen u reist, wat ongeveer het gewenste budget is en hoe lang de reis mag duren. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!