Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Family Adventure Vietnam.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€22 p.p.

May de Ville Old Quarter Hotel

Het May de Ville Old Quarter Hotel is een prima middenklasse hotel met 50 smaakvol ingerichte kamers. Het hotel ligt centraal in Hanoi.

Vanaf
€34 p.p.

Hanoi Pearl Hotel

Het Hanoi Pearl Hotel is een luxe hotel centraal gelegen. Het hotel beschikt over 70 sfeervol ingerichte kamers en suites en biedt een uitstekende service.

V Spirit Cruise

De V Spirit Cruise is een fraaie cruise door Halong Bay. De cruisemaatschappij heeft drie nieuwe houten boten, allen in Vietnamese ‘Jonk’-stijl.

Treasure Junk

De Treasure Junk is een unieke boot in de Halong Archipel. Het is een fraaie boot in de typische Jonk-stijl die bij Halong Bay hoort.

Moon Garden Homestay

De Moon Garden Homestay is een charmant guesthouse gelegen in Ky Son. De homestay ligt in een eeuwenoud authentiek huis vol fraaie details.

Vanaf
€19 p.p.

Cherish Hotel

Het Cherish Hotel is een van de betere viersterren hotels in Hue. Het hotel ligt in het centrum en beschikt over 98 kamers.

Vanaf
€58 p.p.

Pilgrimage Village Resort

Het Pilgrimage Village Resort prachtig resort, rustig gelegen op het platteland buiten Hue. Het resort bestaat uit 99 luxe kamers en villa's.

Vanaf
€22 p.p.

Thuy Duong 3 Hotel

Het Thuy Duong 3 Hotel is een goed middenklasse hotel dat centraal in Hoi An is gelegen, ideaal voor een bezoek aan deze fascinerende stad.

Vanaf
€28 p.p.

Vinh Hung Emerald Resort

Het Vinh Hung Emerald Resort is een nieuw viersterren resort. Het ligt fraai aan de oevers van de Thu Bon rivier, net buiten het centrum van Hoi An.

Vanaf
€16 p.p.

Hoang Phu Gia Hotel

Het Hoang Phu Gia Hotel is een goed en centraal gelegen middenklasse hotel. Het is met 57 kamers vrij klein, maar wel van alle gemakken voorzien.

Vanaf
€14 p.p.

Kim Lan Hotel

Het Kim Lan Hotel is een klein hotel met 30 kamers. Het hotel ligt centraal in Can Tho en biedt haar gasten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf
€70 p.p.

Victoria Can Tho Resort

Victoria Can Tho Resort is een van de weinige luxe hotels in de Mekong. Dit resort combineert koloniale stijl met het natuurschoon van de Mekong delta.

Vanaf
€39 p.p.

Mango Bay Resort

Gelegen in een ruime tropische tuin aan een lang strand vindt u het Mango Bay Resort. Ondanks het grote terrein telt het fraaie resort slechts 40 kamers.

Vanaf
€66 p.p.

Famiana Resort

Gelegen aan een prachtig privéstrand en in een ruime tropische tuin vindt u het Famiana Resort. Een luxe viersterren hotel in modern Aziatische stijl.

Abell Hotel

Het Abell Hotel is een goed middenklasse hotel in boutique stijl dat in het oude centrum van Kuching ligt. Het hotel beschikt over 80 fraaie kamers.