Bouwstenen Vietnam
Vanaf
€105 p.p.

De Cham Islands

De Cham Islands vormen een beschermd natuurgebied voor de kust van Hoi An. Geniet van zon, zee en strand en bezoek ze met onze 2-dgs bouwsteen!

Vanaf
€159 p.p.

Halong Bay maar dan anders

De 2-dgs korte cruise Halong Bay maar dan anders is een unieke cruise. U vaart met de Treasure Jonk naar de grenzen van Halong Bay en Bai Tu Long Bay, naar de mooiste plekjes van Halong.

Vanaf
€180 p.p.

Cuc Phuong en Ninh Binh

Het Cuc Phuong National Park is een ongerept natuurgebied waar verschillende beschermde diersoorten als luipaarden en langoeren wonen. Deze 2-dgs bouwsteen is een fraaie aanvulling op uw verblijf in Hanoi!

Vanaf
€189 p.p.

Mekong Delta

Drijvende markten, fraaie natuur en een ontzettend vriendelijke bevolking staan garant voor een boeiende en onvergetelijke ervaring in deze 2-dgs bouwsteen Mekong Delta!

Vanaf
€190 p.p.

Bergstammen en natuur

Bergstammen en natuur is een zeer exclusief 2-dgs programma vanuit Hanoi naar de ongerepte vallei van de zeer traditionele Muong-stam, die nog op oorspronkelijke wijze leeft.

Vanaf
€225 p.p.

Sapa Trekking

De 4-dgs Sapa trekking voert u vanuit Hanoi naar het bergstadje Sapa in het noorden van Vietnam. Sapa is een echte aanrader voor wandelliefhebbers.

Vanaf
€249 p.p.

De Mekong Eyes Cruise

Ontdek de Mekong Delta aan boord van de Mekong Eyes, een prachtige traditionele, teakhouten rijstboot. Heerlijk 2 dagen luxe cruisen, een onvergetelijke ervaring!

Vanaf
€260 p.p.

Van Vietnam naar Cambodja

Cambodja is een prachtige aanvulling op uw Vietnam-rondreis en de 3-dgs bouwsteen Van Vietnam naar Cambodja vormt de ideale schakel tussen beide landen.

Vanaf
€270 p.p.

Red River Delta

De 2-dgs bouwsteen Red River Delta brengt u naar een authentieke dorpje in Noord-Vietnam. Een indrukwekkende kennismaking met het oude Vietnam!

Vanaf
€285 p.p.

Het onbekende Sapa

De 5-dgs bouwsteen Het Onbekende Sapa biedt u de gelegenheid de drukte van Sapa te verruilen voor de ongerepte natuur en de verborgen paden in de omgeving.

Vanaf
€295 p.p.

Halong Bay Explorer

Voor degene die van een actief programma houdt en ver van het massatoerisme wil blijven, hebben we de 3-dgs bouwsteen Halong Bay Explorer samengesteld.

Vanaf
€299 p.p.

Ninh Binh en Halong Bay

De 3-dgs bouwsteen Ninh Binh en Halong Bay is de ideale uitbreiding voor Noord-Vietnam. Genieten van de natuur in Ninh Binh en cruisen door Halong Bay!

Vanaf
€315 p.p.

Indochina Sails Cruise

Deze 2-dgs Indochina Sails Cruise voert u vanuit Hanoi naar het schitterende Halong Bay. Een fraaie cruise in alle luxe en comfort!

Vanaf
€319 p.p.

Cat Ba Island Local Style

De 3-dgs reis Cat Ba Island Local Style is een mooie combinatie van land en zee: kajakken, Cat Ba Island ontdekken en het authentieke Vietnam beleven!

Vanaf
€380 p.p.

Pu Luong en Mai Chau

Vanuit Hanoi reist u naar Pu Luong en Mai Chau voor een mooie fietstocht door de natuur: langs groene wouden, valleien en rijstterrassen.

Vanaf
€385 p.p.

Cambodja na Vietnam

Cambodja is een fascinerende bestemming die zich bovendien prima laat combineren met een rondreis door Vietnam. Speciaal hiervoor hebben we de 6-dgs bouwsteen 'Cambodja na Vietnam' samengesteld.

Vanaf
€450 p.p.

Ancient Cities

De 7-dgs reis Ancient Cities: van de indrukwekkende citadel van Hue en de Parfum rivier tot de oude binnenstad van Hoi An en Thien Mu Pagode.

Vanaf
€525 p.p.

Ontdek Ninh Binh

Ontdek Ninh Binh is een 5-dgs tour door de natuur van Noord-Vietnam. U bezoekt Ninh Binh, Pu Luong National Park, de Mai Chau Vallei en Halong Bay.

Vanaf
€565 p.p.

Verborgen Paden van het Noorden

Verborgen Paden van het Noorden is een exclusieve 7-dgs reis: geen overdreven luxe en toeristische poespas, maar juist een schitterende reis naar de verborgen plekjes van Noord-Vietnam.

Vanaf
€590 p.p.

Vietnam Heritage

De reis 7-dgs reis Vietnam Heritage is een prachtige route door centraal Vietnam langs maar liefst drie Unesco Werelderfgoed objecten: de historische havenplaats Hoi An, Citadel van Hue en de ruïnes van My Son.