Hotels Vietnam

Chay Lap Farmstay

De Chay Lap Farmstay is een uitstekende middenklasse ecolodge die is opgericht voor en door de lokale bevolking. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Phong Nha Ke Bang National Park.

Mekong Ecolodge

Deze Mekong Ecolodge is een gezellige lodge in lokale, gelegen op het eiland Tan Phong. Ideaal voor een bezoek aan de fascinerende Mekong delta!

Mekong Eyes Cruise

De Mekong Eyes Cruise is een prachtige cruiseboot in traditionele stijl. Het is een houten rijstschuit van 39 meter lang en ze beschikt over 15 kajuiten.

Phong Nha Lake House

Het Phong Nha Lake House is een uitstekende keuze voor een comfortabel verblijf in Phong Nha, als uitvalsbasis voor het vlakbij gelegen, gelijknamige Phong Nha Ke Bang National Park.

Allezboo Beach Resort

Het Allezboo Beach Resort is een fraai 4-sterren resort aan het strand van Mui Ne. Een prima keuze voor een strandvakantie na uw Vietnam Rondreis!

Muca Hoi An Resort

Het Muca Hoi An Resort is een gezellig boutiqe hotel dat aan de Thu Bon rivier ligt, op enkele minuten van zowel het centrum als het strand van Hoi An.

Moon Garden Homestay

De Moon Garden Homestay is een charmant guesthouse gelegen in Ky Son. De homestay ligt in een eeuwenoud authentiek huis vol fraaie details.

Little Beach Hoi An

Het Little Beach Hoi An is een fraai boutique hotel met smaakvol ingerichte kamers en een gunstige ligging nabij het strand.

Les Ban de Hieu Ecolodge

De Les Ban de Hieu Ecolodge is een schitterend gelegen lodge in het Pu Luong natuurreservaat. De Les Ban de Hieu Ecolodge ligt tussen twee watervallen.