Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Vietnam

Starlet Hotel

 Het Starlet Hotel is een prima middenklasse hotel dat op 5 minuten wandelen van het strand van Nha Trang ligt. 

MK Premier Boutique Hotel

Het MK Premier Boutique Hotel is een uitstekend middenklasse hotel dat de traditionele cultuur van Noord-Vietnam combineert met modern design en comfort.

Chau Po Hotel

Het Chau Po Hotel is gebouwd in 2006 en het vormt een mix van modern comfort en traditionele Vietnamese stijl. Dit eenvoudige hotel telt 38 kamers.

Emm Hotel Hue

Het Emm Hotel Hue is een stijlvol 4-sterren hotel met 75 kamers en suites. Het hotel ligt centraal in Hue en biedt een uitstekende service.

Ngoc Lan Hotel

Het Ngoc Lan Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in het centrum van Dalat, een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het stadje Dalat.

Chay Lap Farmstay

De Chay Lap Farmstay is een uitstekende middenklasse ecolodge die is opgericht voor en door de lokale bevolking. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Phong Nha Ke Bang National Park.

Mekong Eyes Cruise

De Mekong Eyes Cruise is een prachtige cruiseboot in traditionele stijl. Het is een houten rijstschuit van 39 meter lang en ze beschikt over 15 kajuiten.

Mekong Ecolodge

Deze Mekong Ecolodge is een gezellige lodge in lokale, gelegen op het eiland Tan Phong. Ideaal voor een bezoek aan de fascinerende Mekong delta!

Phong Nha Lake House

Het Phong Nha Lake House is een uitstekende keuze voor een comfortabel verblijf in Phong Nha, als uitvalsbasis voor het vlakbij gelegen, gelijknamige Phong Nha Ke Bang National Park.