Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Excursies Vietnam
Vanaf
€38 p.p.

Hanoi Behind the Scenes

Hanoi Behind The Scenes is een boeiende halfdaagse excursie die u een ander gezicht van Hanoi laat zien!

Vanaf
€38 p.p.

Hanoi Stadstour

De Hanoi stadstour is een klassieke halfdaagse excursie door de historische wijk van Hanoi.

Vanaf
€45 p.p.

Rickshaw Ride for Foodies

De Rickshaw Ride for Foodies is onze topexcursie voor fijnproevers. Per fietstaxi leert u de beste plekjes en lekkerste gerechten van Hue kennen!

Vanaf
€45 p.p.

Hoi An Fietstocht Duy Hai

De Hoi An Fietstocht Duy Hai is een mooie tocht door de omgeving van Hoi An. Ontdek hier het dagelijkse leven in Centraal-Vietnam.

Vanaf
€55 p.p.

Hoi An Sunset Cruise

De Hoi An Sunset Cruise is de perfecte manier om in de avond lekker te relaxen na een actieve dag. Genieten van Hoi An bij zonsondergang!

Vanaf
€55 p.p.

Marine Dream Cham Island

Marine Dream Cham Island is een prachtige dagtocht vanuit Hoi An naar het fraaie Cham Island, een paradijselijk eilandje en natuurgebied.

Vanaf
€59 p.p.

Halong Bay Excursie

Onze Halong Bay Excursie voert u vanuit Hanoi naar het prachtige Halong Bay, een baai met duizenden kalkstenen rotsen, verborgen stranden en drijvende dorpjes.

Vanaf
€59 p.p.

Ride for Foodies

De Ride for Foodies excursie is een van de beste en meest originele manieren om Hanoi én de Vietnamese keuken te leren kennen!

Vanaf
€65 p.p.

Lokale ambachten van Hanoi

De excursie Lokale Ambachten van Hanoi biedt u de gelegenheid om kennis te maken met de typische fabriekjes en thuisindustrieën van Noord-Vietnam.

Vanaf
€66 p.p.

Saigon en de Cu Chi Tunnels

De excursie Saigon en de Cu Chi Tunnels neemt u terug in de tijd, naar de tijd van de beruchte Vietnamoorlog en u maakt een stadstour door Ho Chi Minh City.

Vanaf
€89 p.p.

Hue op haar mooist

De excursie Hue op haar Mooist doet zijn naam eer aan: u ziet de mooiste plekjes van deze historische en keizerlijke stad.

Vanaf
€89 p.p.

Tam Coc Excursie

De Tam Coc Excursie voert u vanuit de hoofdstad Hanoi naar het prachtige gebied dat ook wel bekend staat als het 'binnenlandse Halong Bay'.

Vanaf
€95 p.p.

Ban Vi Fietstocht

Vanuit Hanoi kunt u deelnemen aan de Ban Vi fietstocht. Ideaal voor wie een mooie indruk wilt krijgen van het plattelandsleven in Noord-Vietnam.

Vanaf
€109

Bach Ma National Park

Vandaag reist u van Hue naar Hoi An of andersom via het Bach Ma National Park, een prachtige route door de ongerepte natuur.

Vanaf
€109 p.p.

Hue Fietstocht

De Hue Fietstocht is een fraaie en gevarieerde route over het platteland, langs de Thanh Toan brug, de rijstvelden en vissersdorpjes.