Bestemmingen Vietnam
Can Tho

Can Tho is de grootste stad in de Mekong Delta en tevens de toegangspoort tot dit prachtige gebied. De stad staat bekend om zijn drijvende markten, boeddhistische pagode's en heerlijke gerechten.

Chau Doc

Chau Doc is een klein plaatsje in de Mekong Delta, niet ver van de grens met Cambodja. Chau Doc is dan ook vooral bekend als opstapplaats voor de boot naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja.

Da Nang

Tot de bezienswaardigheden van Da Nang behoren de Hai Van Pass, de vestingmuren van Dien Hai en natuurlijk de kilometers lange stranden waar de stad om bekend staat.

Dalat

Dalat is een gezellig bergstadje in Centraal-Vietnam met een koloniale historie en een prachtige natuur.

Halong Bay

De Halong Bay is een prachtige baai in het noorden van Vietnam. Het is een schitterend gebied dat zich uitstekend leent voor cruises, kajakken, het verkennen van grotten en een bezoek aan één van de vele traditionele, drijvende, dorpjes.

Hanoi

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en de stad is met 6,5 miljoen inwoners na Ho Chi Minh City de tweede grootste stad van Vietnam. Hanoi ligt op de oever van de Rode rivier en vormt vaak het startpunt van een rondreis door het prachtige Vietnam.

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City is de grootste stad van Vietnam. Deze drukke stad heeft nog talloze fraaie koloniale gebouwen, gezellige marktjes, goede restaurantjes, interessante musea en stijlvolle hotels en niet te vergeten de Chinese wijk Cholon, wat grote markt betekent.

Ho Tram

Ho Tram is plaatsje aan de stranden van Zuid-Vietnam. Grotendeels onontdekt, dus ideaal voor een rustige afsluiter van uw Vietnam-Rondreis!

Hoi An

Hoi An telt ca. 120.000 inwoners en de stad is een oude havenplaats die in de 16e eeuw een belangrijke schakel in de bekende zijderoute vormde. Kortom, een boeiende stad die zeker een bezoekje waard is!

Hue

De stad Hue ligt op de oevers van de Parfum rivier en staat bekend om zijn vele historische monumenten als de Citadel, de Thien Mu Pagode, de Frans-koloniale architectuur en de keizerlijke graftombes.

Ky Son

Ky Son is een pittoresk dorpje op het platteland waar men nog op traditionele wijze leeft. Een prachtige kennismaking met het oude Vietnam!

Mai Chau

Mai Chau is een streek in de gelijknamige Mai Chau vallei. U vindt hier een prachtige natuur en diverse dorpjes van bijzondere bergstammen.

Mekong Delta

De Mekong Delta is de rijstschuur van Vietnam. Het is een landschap vol rijstvelden, rivieren, beekjes, slaperige dorpjes, kleurrijke drijvende markten en moerassen.

Mui Ne

Op zoek naar een fraaie strandbestemming in het zuiden van Vietnam, denk dan eens aan Mui Ne. Mooie stranden, duinen en een paradijs voor watersportliefhebbers!

Nha Trang

Nha Trang is een stadje aan zee, bekend om zijn fraaie gouden stranden.

Ninh Binh

Het is de prachtige natuur met karstbergen omringd door groene vlaktes, doorsneden met riviertjes, die een bezoek aan Ninh Binh tot het hoogtepunt van uw reis naar Vietnam zal maken!

Phong Nha Ke Bang

Phong Nha Ke Bang is een bijzonder nationaal park dat bestaat uit een kalksteengebergte met meer dan 300 grotten, jungle en rivieren.

Phu Quoc Eiland

Voor de zuidwestkust van Vietnam ligt het eiland Phu Quoc. Dit prachtige tropische eiland wint langzaam aan populariteit en niet zonder reden. U vindt er prachtige stranden, fraaie hotels en de mooiste duik- en snorkelplekjes van Vietnam.

Pu Luong natuurreservaat

Pu Luong is een National Park in het noorden van Vietnam. Dit gebied bestaat uit gebergte, bossen, riviertjes en watervallen. Een prachtige streek waar zich tevens nog enkele traditionele dorpjes bevinden.

Sapa

Sapa is een gezellig bergstadje in een schitterende omgeving vol prachtige vergezichten, indrukwekkende bergen en steile rijstterrassen.