Rondreis Vietnam

Hieronder vindt u een groot aantal voorbeeldreizen door Vietnam. Het zijn rondreizen met de bekende bezienswaardigheden zoals de Mekong Delta, historisch Hoi An en de Halong Bay, bijzondere rondreizen Vietnam met kinderen en rondreizen door Vietnam met de nadruk op avontuur, natuur of juist cultuur. Deze rondreizen zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen met het schitterende Vietnam. Uiteraard kan iedere reis naar wens worden aangepast, verlengd of ingekort. Laat u inspireren en bel of mail ons over uw wensen. Wij maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor uw perfecte rondreis Vietnam!
Vanaf
€845 p.p.

Essential Vietnam en Cambodja

Essential Vietnam en Cambodja is een 11-dgs reis door Zuid-Vietnam en Cambodja. Een actieve reis en een ideale combinatie van twee prachtige bestemmingen!

Vanaf
€915 p.p.

Hanoi, Halong en Sapa

De 11-dgs reis Hanoi, Halong en Sapa laat u kennismaken maken met Noord-Vietnam, van de eeuwenoude stad Hanoi tot de bergen van Sapa en u maakt een cruise door Halong Bay!

Vanaf
€1085 p.p.

Rondreis Vietnam Compleet

De 14-dgs rondreis Vietnam Compleet doet zijn naam eer aan. Een gunstig geprijsde reis met alle bekende highlights van Noord-, Centraal- én Zuid-Vietnam!

Vanaf
€1125 p.p.

Rondreis Vietnam Highlights

De 14-dgs Rondreis Vietnam Highlights is de ideale kennismaking met de natuur en cultuur van het schitterende Vietnam.

Vanaf
€1225 p.p.

Van Cambodja tot Vietnam

Van Cambodja tot Vietnam is een boeiende en diverse rondreis van 16 dagen die het beste van beide landen combineert!

Vanaf
€1260 p.p.

Rondreis Vietnam Essential

Noord-, Midden én Zuid-Vietnam: de 14-dgs rondreis Vietnam Essential is de perfecte rondreis voor een eerste kennismaking met het schitterende Vietnam!

Vanaf
€1325 p.p.

Ongerept Vietnam

De 14-dgs Rondreis Ongerept Vietnam is een reis met de minder bekende plekjes van dit schitterende land. Ontdek het authentieke Vietnam!

Vanaf
€1395 p.p.

Classic Vietnam Rondreis

Zoals de naam al zegt voert de 15-dgs Classic Vietnam Rondreis u naar alle klassieke highlights van het schitterende Vietnam.

Vanaf
€1450 p.p.

Avontuurlijk Vietnam

De 15-dgs reis Avontuurlijk Vietnam is een actieve rondreis door Noord-Vietnam, met mountainbiken in Sapa, kajakken in de verborgen baaien van de Halong Archipel, trekkings en homestays.

Vanaf
€1695

Vietnam van Noord naar Zuid

De 20-dgs rondreis Vietnam van Noord naar Zuid is een zeer complete rondreis met de mooiste plekjes van het land een uitgebreide route en vele excursies.

Vanaf
€1745 p.p.

Family Adventure Vietnam

De 18-dgs Family Adventure Vietnam is een prachtige reis voor jong & oud! Het is een mooie mix van natuur, cultuur en strand én gebaseerd op familiekamers.

Vanaf
€1895 p.p.

Original Vietnam

Met de zeer complete 23-dgs rondreis Original Vietnam ziet u de bekende maar vooral ook de minder bekende plekjes van het schitterende Vietnam.

Vanaf
€2395 p.p.

Luxe rondreis door Vietnam

Speciaal voor de liefhebber hebben we De 23-dgs Ultieme Vietnam Rondreis samengesteld. Een reis door Vietnam zoals deze er volgens ons uit hoort te zien! U ziet alle bekende highlights, maar vooral ook de minder bekende stukjes van het schitterende Vietnam! 

Over Vietnam

 

Vietnam is een groot land met een smalle vorm. Het land strekt zich uit van de noordelijke grens met China tot de Mekong Delta in het zuiden. Door zijn lang gerekte vorm heeft Vietnam een diverse natuur met de bergen van het noorden, regenwoud in het zuiden en prachtige stranden. Een rondreis Vietnam betekent ook een reis door klimaatzones. Noord-Vietnam is niet-tropisch en heeft een land-klimaat. Het midden en zuidelijke deel van uw individuele rondreis Vietnam zijn wel tropisch en hebben verschillende periodes voor hun droge tijden. Hierdoor kan Vietnam het hele jaar door worden bezocht. Tot de hoogtepunten van een Rondreis Vietnam behoren natuurlijk de grote steden als Hanoi en Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon, maar u vindt er ook een overweldigend mooie natuur met de Mekong delta, de steile rotsen van Halong Bay en Ninh Binh, de rijstterrassen van Sapa en de fraaie stranden van Centraal- en Zuid-Vietnam.

 

Waarom een rondreis door Vietnam?

 

Een privé rondreis Vietnam boeken betekent vooral een actieve rondreis met veel doen en veel zien. Een schitterende ervaring vol natuur en cultuur. Fascinerende bergstammen in Sapa en Mai Chau, luxe cruisen door Halong Bay en het minder toeristische Bai Tu Long Bay, fietsen langs de rijstvelden, de waterwegen van Ninh Binh, het bruisende Saigon leren kennen en nog veel meer! Echt het land leren kennen tijdens een individuele rondreis Vietnam doet u met meerdaagse trekkings, overnachten in een homestay en door te kiezen voor de minder toeristische routes. Bezoek bijvoorbeeld het grensgebied met China of de immense grotten van Phong Nha Ke Bang National Park. Een rondreis Vietnam kan worden samengesteld met de nadruk op de natuur, op cultuur strand of een mooie mix van alle drie.

 

Ook voor een rondreis Vietnam met kinderen bent u bij Original Asia aan het juiste adres! Reizen in uw eigen tempo, kindvriendelijke hotels met familiekamers en vooral samen genieten en samen het prachtige Vietnam leren kennen.

 

Een privé rondreis Vietnam kunt u kiezen uit ons aanbod, al dan niet aangepast naar wens, maar de rondreis kan ook geheel op maat worden samengesteld. Hierbij heeft u optimale vrijheid en kunt u zelf aangeven hoe de reis eruit moet zien. Onze reisadviseurs helpen u graag bij creëren van uw perfecte Rondreis Vietnam!