Phong Nha Lake House

Avontuur

Het Phong Nha Lake House is een uitstekende keuze voor een comfortabel verblijf in Phong Nha, als uitvalsbasis voor het vlakbij gelegen, gelijknamige Phong Nha Ke Bang National Park. Het Lake House ligt aan een meer en biedt een prima service en uitgebreide faciliteiten, zoals een zwembad met uitzicht, een goed restaurant, gratis WiFi, bar, wasseretteservice en uiteraard is er een activiteitendesk met uitstapjes en excursies gericht op de indrukwekkende grotten en natuur van het Phong Na Ke Bang National Park.

De kamers van het hotel kijken uit over het meer of het zwembad. Er zijn bungalows, deluxe kamers in laagbouw en familiekamers. Alle kamers zijn uitgerust met airco, eigen badkamer, gratis WiFi, zitgedeelte, kluisje, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee en een bureautje.

 

Locatie: Het Phong Nha Lake House ligt direct aan een meer in het plaatsje in Phong Nha, op enkele kilometers van het gelijknamige natuurreservaat. Vanuit Hanoi en Ninh Binh bereikt u Phong Nha via de nachttrein of een binnenlandse vlucht naar de nabijgelegen stad Dong Hoi. Vanuit Dong Hoi rijdt u in ongeveer een uur naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels