Ho Tram Beach Boutique Resort

Het Ho Tram Beach Boutique Resort is een fraai gelegen 4-sterren hotel buiten de gebaande wegen. Dit rustig gelegen hotel is gebouwd in lokale stijl en is ideaal om lekker een paar dagen te relaxen en bij te komen aan het einde van een rondreis door het prachtige Vietnam. Het hotel bestaat uit diverse type kamers in laagbouw en losse bungalows. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals airco, comfortabele bedden, minibar/koelkast, telefoon, televisie, kluisjes, eigen badkamer en een balkon of terras met zitgedeelte.

Naast een zeer vriendelijke service en fraaie kamers biedt het resort ook uitgebreide faciliteiten, zoals een goed restaurant met lokale en westerse specialiteiten, tweee grote zwembaden, een lounge, bar, een luxe spa & wellnesscenter, tennisbaan, volleyball, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk. Hier kunt u diverse uitstapjes & activiteiten regelen zoals een fietstocht, vistrips, een bezoek aan de traditionele dorpjes in de omgeving en meer.

 

Locatie: Ho Tram Beach Boutique Resort ligt aan het strand van Ho Tram. Dit is een plaats waar nog niet zo veel toerisme is en u vindt er dan ook vooral rust en verlaten stranden. Vanaf het resort rijdt u in ongeveer 2 uur naar het vliegveld van Saigon of de stad zelf.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels