Hotels Sumatra

Rindu Alam Hotel

Gelegen aan een fraai riviertje vindt u het Rindu Alam Hotel. Op 25 minuten wandelen van het hotel vindt u het bekende Orang-oetan Rehabilitation Center.

Rocky Plaza Hotel

Het Rocky Plaza Hotel is een 3-sterren hotel gelegen in het centrum van Padang. In de omgeving van het hotel vindt u onder meer de lokale markt en Padang Beach.

Mega Inn Guesthouse

Het Mega Inn Guesthouse is een sfeervol guesthouse gelegen in de jungle van het Gunung Leuser National Park, in een deel zelden bezocht door toeristen.

Subandi Guesthouse

Het Subandi guesthouse ligt nabij het Kerinci National Park. U heeft een indrukwekkend uitzicht op de Kerinci vulkaan en de omgeving met diverse theeplantages.

Grand Mutiara Hotel

Geniet van de schoonheid van Brastagi vanuit het mooie Grand Mutiara Hotel: een heerlijk hotel om lekker tot rust te komen tijdens uw rondreis door Sumatra.

Royal Denai Hotel

Het Royal Denai Hotel is een goed middenklasse hotel, gelegen in het centrum van de stad Bukittinggi. Het hotel is middelgroot met 72 kamers.

Cubadak Paradiso Village

Op een schitterend tropisch eiland vindt u het Cubadak Paradiso Village. Dit prachtige resort in bungalowstijl is het het enige hotel op het eiland.

Emerald Garden Hotel

Het Emerald Garden Hotel heeft een centrale ligging in Medan en de prima kamers en uitstekende service maken dit hotel tot een ideaal startpunt van uw Sumatra rondreis.

Silintong Hotel

Het Silintong Hotel is een charmant middenklasse hotel met een prachtige ligging direct aan het beroemde Toba-meer, op het schiereiland Samosir.