Hotels Sumatra

Tor Sibohi Nauli Hotel

Het Tor Sibohi Nauli Hotel is gelegen tussen het Toba-meer en de stad Bukittinggi. Het hotel ligt op een heuvel en kijkt uit op de omringende bergen.

Grand Elite Hotel

Het Grand Elite Hotel is een goed en modern cityhotel in het westen van Medan. Het is gelegen in een rustige omgeving met authentieke straatjes en huizen.

Pusako Hotel

Het Pusako Hotel ligt in een fraaie tropische tuin, net buiten het centrum van Bukittinggi, en kijkt uit op de Merapi en Singgalang vulkanen.

Aryaduta Hotel Medan

Het Aryaduta Hotel Medan is een luxe hotel, gelegen in het hart van Medan. Vlakbij het hotel vindt u de Grand Palladium Mall en diverse restaurants.

Hotel The Hills

Hotel The Hills is een luxe hotel, gelegen op een heuvel in Bukitinggi. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.

Bukit Lawang Cottages

Bukit Lawang Cottages is een prachtig ecohotel, gelegen aan de rivier, dat al jarenlang de populairste keuze is bij een verblijf in Bukit Lawang.

Nuansa Maninjau Hotel

Het Nuansa Maninjau Hotel is een eenvoudig hotel en ligt op loopafstand van het Maninjau meer. Het is mooie omgeving waar u heerlijk kunt wandelen.

Rindu Alam Hotel

Gelegen aan een fraai riviertje vindt u het Rindu Alam Hotel. Op 25 minuten wandelen van het hotel vindt u het bekende Orang-oetan Rehabilitation Center.

Rocky Plaza Hotel

Het Rocky Plaza Hotel is een 3-sterren hotel gelegen in het centrum van Padang. In de omgeving van het hotel vindt u onder meer de lokale markt en Padang Beach.