Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Sumatra

Cubadak Paradiso Village

Op een schitterend tropisch eiland vindt u het Cubadak Paradiso Village. Dit prachtige resort in bungalowstijl is het het enige hotel op het eiland.

Emerald Garden Hotel

Het Emerald Garden Hotel heeft een centrale ligging in Medan en de prima kamers en uitstekende service maken dit hotel tot een ideaal startpunt van uw Sumatra rondreis.

Silintong Hotel

Het Silintong Hotel is een charmant middenklasse hotel met een prachtige ligging direct aan het beroemde Toba-meer, op het schiereiland Samosir.

Thousand Hills Ketambe

Het Thousand Hills Ketambe Guesthouse is een charmante homestay, gelegen nabij het Gunung Leuser National Park. Ideaal voor uw ultieme jungle-ervaring!

Danau Toba Cottages

Danau Toba Cottages is gebouwd in de lokale stijl en vormt een uitstekend startpunt om de schitterende omgeving rond het Toba-meer te verkennen.

Freddies

Freddies Santai Sumur Tiga is een charmant hotelletje gelegen aan een van de mooiste stranden van Pulau Weh. Het hotel telt 16 kamers en bungalows.

Tabo Cottages

Het Tabo Cottages is gelegen aan de oever van het Toba-meer met een mooi uitzicht op de omliggende bergen. Rond het hotel vindt u rijstvelden en plantages.

Le Polonia Hotel

Het Le Polonia Hotel in Medan is een uitstekend 4-sterren hotel met een centrale ligging. Het hotel telt 194 kamers en is onlangs geheel gerenoveerd.

Tor Sibohi Nauli Hotel

Het Tor Sibohi Nauli Hotel is gelegen tussen het Toba-meer en de stad Bukittinggi. Het hotel ligt op een heuvel en kijkt uit op de omringende bergen.