Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Bouwstenen Sumatra
Vanaf
€439 p.p.

Kerinci Seblat National Park

Onze 5-dgs bouwsteen Kerinci Seblat National Park is samengesteld als aanvulling op uw rondreis door Sumatra en voert u naar het ongerepte Kerinci Seblat National Park.

Vanaf
€445 p.p.

Cubadak Beachbreak

Het is echt niet nodig na een Sumatra reis naar Bali te vliegen voor het strand. Ontdek nu met de 4-dgs Cubadak Beachbreak de mooiste stranden en eilanden van Sumatra!

Vanaf
€465 p.p.

Ontdek Sumatra

Ontdek Sumatra is een schitterende, 6-dgs kennismaking met het ongerepte regenwoud, de orang-oetans en olifanten van het Gunung Leuser National Park.

Vanaf
€635 p.p.

Sumatra Adventure

Sumatra Adventure is prachtige, 7-dgs reis en een waar avontuur door de jungle van Sumatra met orang-oetans, olifanten, rafting en nog veel meer!

Vanaf
€695 p.p.

Noord Sumatra Rondreis

Met zijn vele highlights is de onze 9-dgs Noord Sumatra Rondreis de ideale bouwsteen om te combineren met een rondreis over Java of verblijf in Bali!

Vanaf
€795 p.p.

Ongerept Natuurlijk

Onze 11-dgs bouwsteen Ongerept Natuurlijk is speciaal samengesteld voor de natuurliefhebber. Ontdek Bukit Lawang, Tangkahan en Ketambe!

Vanaf
€865 p.p.

Sumatra Jungle Experience

De 11-dgs bouwsteen Sumatra Jungle Experience is een avontuurlijke reis langs de mooiste plekjes van het Gunung Leuser National Park en het befaamde Toba-meer.

Vanaf
€945 p.p.

Sumatra Explorer

Sumatra Explorer is onze ideale reis over Sumatra: Een prachtige 13-dgs privé-rondreis met alle hoogtepunten en highlights van de schitterende natuur en fascinerende cultuur van Sumatra!