Rimba Ecolodge

Avontuur

De Rimba Ecolodge is een bijzonder non-profit project op een schitterende locatie, waar jungle en strand elkaar ontmoeten! Het is een ware ecolodge waar men in harmonie samenleeft met de natuurlijke omgeving. De lodge bestaat uit enkele bungalows aan het strand, allen met terras met zeezicht. De bedden zijn voorzien van een klamboe en iedere bungalow heeft een eigen badkamer. Als ecolodge is er bewust voor gekozen om geen airco of ventilator te installeren, maar geen zorgen: door de zeebries en nabijheid van de jungle koelt het hier ‘s nachts af tot 18-22 graden. Het meubilair in de bungalows is lokaal geproduceerd en gemaakt van bamboe en rotan. Het verblijf in de Rimba Lodge is altijd op basis van volpension. Er is een restaurant waar men gemeenschappelijke maaltijden serveert. Uiteraard ook in lokale stijl en met verse vis en ingrediënten uit de omgeving.

De prachtige locatie en vriendelijke service zorgen voor een heerlijk strandverblijf en het perfecte einde van een Sumatra rondreis!

 

Locatie: De Rimba Ecolodge ligt direct aan het strand op een zeer rustige locatie ten zuiden van de stad Padang. Vanuit Padang duurt de rit naar de ecolodge ongeveer een uur. Door de ligging aan de westkust geniet u in de avond van de mooiste zonsondergangen en in de nabije jungle zijn diverse wandeltochten te maken.

 

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

activiteitendesk

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels